CSS Pro Volei Botosani - CSS Focsani in direct pe internet

CSS Pro Volei Botosani - CSS Focsani in direct pe internet

 CSS Pro Volei Botosani - CSS Focsani in direct pe internet  

Astazi, Live Botosani va transmite in direct, meciul de volei dintre CSS PRO VOLEI Botosani si CSS FOCSANI. Meciul se va desfasura in Sala Polivalenta "Elisabeta Lipa" din Botosani. Miercuri, 3 decembrie 2008 de la ora 14:00, CSS Pro Volei Botosani - CSS Focsani in direct pe internet.

Dupa un parcurs mai ezitant in primele etape, Pro Volei Botosani pare sa-si fi revenit si acum este una dintre candidatele la primul loc, pentru aceasta pozitie luptandu-se cu CSM Focsani si IOR Bucuresti.

Dupa turul campionatului, Pro Volei Botosani ocupa locul doi in clasament, fiind devansata de CSM Focsani, o formatie care a fost surpriza campionatului si care a avut un parcurs peste asteptari.

Catalin Buhaianu, presedintele cluibului Pro Volei, sustine ca pana acum este multumit de parcursul echipei, dar ca isi doreste locul I la finalul returului, loc ce ar asigura calificarea in faza a treia a campionatului, gruparea botosaneana scapand astfel de doua jocuri in ianuarie.
 

Live Botosani, transmite in direct pe internet, cele mai importante evenimente din Botosani. Evenimentele viitoare ce vor fi transmise in direct, le gasiti in sectiunea Transmisii Viitoare. Deasemenea, oricand doriti sa revedeti un evenimente ce a fost transmis in direct, il puteti revedea, accesand sectiunea Transmisii Inregistrate, aflata in siteul www.live.botosani.ro.

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
450

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

Miercuri, 1 Mai 2024
148

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

Miercuri, 1 Mai 2024
418

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...