CSS Botosani, invinsa cu 7-3 de Dinamo Bucuresti, intr-un meci cu trei penalty-uri si un cartonas rosu! Schiopu suparat pe arbitru!

CSS Botosani, invinsa cu 7-3 de Dinamo Bucuresti, intr-un meci cu trei penalty-uri si un cartonas rosu! Schiopu suparat pe arbitru!
Echipa de fotbal a Clubului Sportiv Scolar Botosani, grupa 1997, a pierdut si cel de-al doilea meci din cadrul Turneului Semifinal de la Constanta.

Botosanenii au intalnit echipa celor de la Dinamo Bucuresti, pierzand cu scorul de 7-3. Golurile echipei noastre au fost reusite de Andrei Burlacu, Dan Miculaiciuc si Bogdan Aslan.

La finalul partidei, antrenorul Daniel Schiopu s-au aratat extrem de nemultumit de arbitrajul centralului Ionel Ivan din Braila, care a dictat trei lovituri de la 11 m pentru dinamovisti si un cartonas rosu pentru botosaneni.

"Daca in primul meci cei de la Viitorul au fost clar peste noi, cu Dinamo am jucat de la egal la egal. Ne-au condus cu 2-0, am revenit, 2-1, apoi 3-2, 4-3, dar cum ne apropiam la un gol diferenta nu ne mai lasa sa jucam. Ba le dadea penalty-uri, ba ridica la noi offside. Mi-a si eliminat un jucator. Viitorul are o echipa buna, cu jucatori de calitate si cred ca este favorita acestei grupe", a declarat prof. Daniel Schiopu.

Urmatorul meci al botosanenilor va avea loc miercuri, 4 mai, cu CSMS Iasi, insa in aceasta partida CSS Botosani nu va putea miza pe Dragos Bubutanu, eliminat in meciul cu alb-rosii si pe Andrei Burlacu, care a acumulat doua cartonase galbene si este suspendat.

Rezultate etapa 1:

CSS Botosani - Viitorul Constanta 1-8
Dinamo Bucuresti - CSMS Iasi 4-0

Rezultate etapa 2:

Viitorul Constanta - CSMS Iasi 8-0
CSS Botosani - Dinamo Bucuresti 3-7

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 18:04
334

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

astăzi, 17:52
222

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...

Amenzi de 12.000 de lei aplicate de jandarmi în minivacanța de 1 Mai, botoșăneni prinși cu droguri de risc!

astăzi, 17:14
56

În minivacanța de 1 Mai, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) din Botoșani au acționat preponderent în vederea prevenirii faptelor de tulburare a ordinii și liniștii...