CSS 94 Botosani, viitorul suna bine!

CSS 94 Botosani, viitorul suna bine!

 CSS Botosani, viitorul fotbalului judetean!  

Botosaniul pare sa aiba viitor fotbalistic! In urmatorii ani, sunt sanse ca echipa fanion a judetului sa nu mai transfere juniori de la alte echipe din tara.

Un exemplu o reprezinta echipa de juniori de la Clubul Sportiv Scolar Botosani, pregatita de Paul Cucu, pentru care 2008 a fost un an foarte bun. A avut un parcurs peste asteptari in campionat si a obtinut locul cinci la turneul din Danemarca, la care a participat.

 

Locul V in campionat

Desi majoritatea componentilor echipei CSS 94 Botosani erau cu doi ani mai mici decat jucatorii celorlalte combatante din serie, evolutia formatiei botosanene a fost una destul de buna, terminand turul pe locul cinci din zece echipe. Astfel, la finalul turului, CSS 94 Botosani se afla pe locul cinci in clasament cu patru victorii, un rezultat de egalitate si o infrangere.

 

Locul V la un turneu in Danemarca

Tot in acest an, echipa Clubului Sportiv Scolar, pregatita de Paul Cucu, a participat la un turneu in Danemarca, unde a terminat competitia fara nicio infrangere. Formatia botosaneana a fost repartizata in grupa B, alaturi de alte patru formatii din Norvegia, Cehia, Anglia si Suedia. In primul meci CSS Botosani ia invins cu 5-0 pe norvegienii de la Asker, dupa care s-a impus cu 6-1 in fata echipei Tungelsta din Suedia. In meciul trei echipa pregatita de Paul Cucu a intalnit formatia Steve Beeks Soccer din Anglia, cu care a remizat 0-0, dupa care in ultimul meci din grupa a invins pe cehii de la FK Litomerice cu 4-1 la penalty.

In urma acestor rezultate, CSS Botosani a terminat pe locul doi in grupa dupa Steve Beeks Soccer din Anglia, care a avut un golaveraj mai bun. In primul meci pentru locurile 5-8, CSS Botosani a intalnit o alta echipa din Anglia, Soccer Colts, pe care a invins-o cu 2-0, dupa care s-a impus cu 1-0 in fata suedezilor de la Åkarps IF.

Pot spune ca 2008 a fost un an foarte bun pentru noi. Am reusit un tur bun de campionat desi majoritatea jucatorilor sunt cu doi ani mai mici si am avut un turneu in Danemarca, unde am terminat pe locul cinci, fara a pierde vreun joc. A fost un an bun si am incredere in acesti copii care in scurt timp sunt convins ca vor face pasul spre divizia B. Sunt cativa jucatori talentati care in doi ani de zile, pot creste foarte mult, a spus Pau Cucu.

 

Jucator de lot national

In aceste zile, juniorul Bogdan Lumaicu, capitanul echipei CSS Botosani participa la o actiune a lotului national Under 15 ce se desfasoara la Centrul National Mogosoaia. Jucatorul botosanean a intrat in vizorul echipei nationale, in urma actiunilor de selectie la care a participat, reusind sa ii convinga pe reprezentantii Federatiei Romane de Fotbal.

De altfel, Bogdan Lumaicu a fost si in vizorul lui Leo Grozavu, fost antrenor al FC Botosani, care a vazut in el un posibil inlocuitor a lui Stefoi, dupa ce acesta va termina junioratul.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Foc într-un apartament din municipiul Botoșani, vecinii au chemat urgent pompierii! (Foto)

astăzi, 22:03
432

Mai multe bunuri din bucătăria unui apartament, situat la etajul III, au fost cuprinse de flăcări. Când s-a produs evenimentul de pe strada Vârnav, proprietarii nu erau acasă. Vecinii...

Valeriu Iftime: Cu atâtea exemple demne de urmat, sunt sigur că vom reuși să realizăm o dezvoltare reală și la Botoșani! (Video)

astăzi, 21:22
44

Domnul Bolojan, timp de ani de zile, a oferit Oradiei și județului Bihor un model de administrație publică, eficiență și investiții durabile. În scurta mea vizită în județul Biho...

Sucevean condamnat pentru distrugere, încarcerat în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 19:16
57

În cursul zilei de sâmbătă, 18.05.2024, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești în timp ce patrulau pe raza satului Călinești, comuna Dărmănești din Suceava, &i...