CSM Botoșani și CSU Galați dispută, sâmbătă, postura de lider de serie

CSM Botoșani și CSU Galați dispută, sâmbătă, postura de lider de serie

Sala Polivalentă „Elisabeta Lipă’’ găzduiește, sâmbătă, derby-ul Moldovei, adică meciul dintre CSM Botoșani și CSU Galați, care dispută postura de lider în cadrul Seriei A, Divizia A.

Jucătorii pregătiți de Florin Ciubotariu vor primi, la ora 17:00, vizita formației CSU Galați, intrarea și spectacolul fiind asigurate de organizatori.

Disputa se anunță a fi una crâncenă, echipele se află la egalitate de puncte 15, fiind departajate de  golaveraj, favorabil echipei botoșănene, care conduce detașat cu un golaveraj de +65 de goluri în timp ce echipa de pe locul 2 are +34.

CSM Botoșani are parte de un început de campionat foarte bun, câștigând toate cele cinci meciuri în fața adversarilor săi cu o medie de 13 goluri avans pe meci.În etapa trecută aceștia au câștigat  meciul cu CSM Focșani 2007 cu 34-22, în timp ce CSU Galați nu s-a lăsat mai prejos învingând AS HC Pietricica Neamț cu scorul de 35-29, ambele partide fiind disputate pe teren propriu.

„Sperăm din nou intr-o victorie așa după cum am obișnuit publicul în acest campionat, în care ne dorim să ne calificăm în Liga Zimbrilor.Nu va fi usor pentru că adversarii vin după 5 victorii consecutive, au un lot omogen și au un moral bun. Invităm suporterii la acest meci pentru că le promitem că vom face tot posibilul să invingem și să ii facem fericiți pe iubitorii sportului din Județul și Municipiul Botoșani”, a spus președintele CSM Botoșani, Cătălin Stoleru.

Săptămâna viitoare echipa noastră se deplasează la Vaslui unde v-a întâlni echipa a doua a echipei locale din Liga Zimbrilor CSM Vaslui.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Săveni a fost capitala multiculturalității de Ziua Națională

Joi, 2 Decembrie 2021
486

Orașul Săveni a fost capitala multiculturalității, miercuri, de Ziua Națională a României, găzduind un conglomerat de evenimente artistice, o lansare de carte și activități festive div...

Dramatic: Un botoșănean luptă să trăiască, după ce a fost înjunghiat de un coleg de muncă

Joi, 2 Decembrie 2021
1019

Un bărbat de 46 de ani, din Botoşani, se zbate între viaţă şi moarte, după ce a fost înjunghiat în gât de un coleg de muncă. Conflictul a avut loc în curtea unei s...

APIA așteaptă cererile de ajutor de stat în sectorul creșterii animalelor pentru anul 2022

Joi, 2 Decembrie 2021
121

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (A.P.I.A.) Centrul Judetean Botosani informează că în perioada 01 - 15 decembrie 2021 se depun la centrele judeţene ale Agenţiei de P...