CSM Botoșani și CSU Galați dispută, sâmbătă, postura de lider de serie

CSM Botoșani și CSU Galați dispută, sâmbătă, postura de lider de serie

Sala Polivalentă „Elisabeta Lipă’’ găzduiește, sâmbătă, derby-ul Moldovei, adică meciul dintre CSM Botoșani și CSU Galați, care dispută postura de lider în cadrul Seriei A, Divizia A.

Jucătorii pregătiți de Florin Ciubotariu vor primi, la ora 17:00, vizita formației CSU Galați, intrarea și spectacolul fiind asigurate de organizatori.

Disputa se anunță a fi una crâncenă, echipele se află la egalitate de puncte 15, fiind departajate de  golaveraj, favorabil echipei botoșănene, care conduce detașat cu un golaveraj de +65 de goluri în timp ce echipa de pe locul 2 are +34.

CSM Botoșani are parte de un început de campionat foarte bun, câștigând toate cele cinci meciuri în fața adversarilor săi cu o medie de 13 goluri avans pe meci.În etapa trecută aceștia au câștigat  meciul cu CSM Focșani 2007 cu 34-22, în timp ce CSU Galați nu s-a lăsat mai prejos învingând AS HC Pietricica Neamț cu scorul de 35-29, ambele partide fiind disputate pe teren propriu.

„Sperăm din nou intr-o victorie așa după cum am obișnuit publicul în acest campionat, în care ne dorim să ne calificăm în Liga Zimbrilor.Nu va fi usor pentru că adversarii vin după 5 victorii consecutive, au un lot omogen și au un moral bun. Invităm suporterii la acest meci pentru că le promitem că vom face tot posibilul să invingem și să ii facem fericiți pe iubitorii sportului din Județul și Municipiul Botoșani”, a spus președintele CSM Botoșani, Cătălin Stoleru.

Săptămâna viitoare echipa noastră se deplasează la Vaslui unde v-a întâlni echipa a doua a echipei locale din Liga Zimbrilor CSM Vaslui.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sucevean prins la Botoșani cu un transport de material lemnos neînregistrat corect!

Miercuri, 17 Aprilie 2024
54

Marți,16 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 6 Pomârla au oprit pentru control, pe drumul public din comuna Șendriceni, o autoutilitară condusă de un bărb...

ITM le-a pus gând rău angajatorilor din panificație: Sute de mii de lei amendă pentru nerespectarea normelor de siguranță a muncii!

Miercuri, 17 Aprilie 2024
100

În perioada 09 -12.04.2024, atât pe timpul zilei, cât și pe timpul nopții, a avut loc Campania Națională pentru verificarea modului în care sunt respectate prevederile lega...

Bărbat de 62 de ani din Dorohoi a produs un accident după ce s-a urcat băut la volan!

Miercuri, 17 Aprilie 2024
130

În cursul zilei de marți,16 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi au fost sesizați cu privire la faptul că pe o stradă din municipiul Dorohoi s-a produs un acc...