CSM Botoșani, propulsată în fruntea clasamentului Diviziei A, după meciul de vineri

CSM Botoșani, propulsată în fruntea clasamentului Diviziei A, după meciul de vineri

Meciul de vineri, 22 noiembrie a.c., dintre CSM Botoșani și Politehnica Iași, la Sala Polivalentă „Elisabeta Lipă”, a consolidat lotul botoșănean pe prima poziție în clasamentul Diviziei A.

În prima repriză, jucătorii noștri s-au regăzit destul de greu în meci, dar au avut forța să conducă la final. Pentru prima dată, CSM Botoșani a fost condusă de o echipă din Divizia A, Seria A pe teren propriu, în afara contracandidatei la promovare, CSU Suceava.

În prima repriză a început Florin Mihăescu în poartă, iar pe semicerc și atac au fost prezenți foarte des Florin Ciubotariu, Bogdan Șoldănescu, Cristian Adomnicăi și Claudiu Lazurcă. În schimb, aproape toți jucătorii botoșăneni s-au remarcat în acest meci. Scor pauză: 18-15

A doua repriză a reprezentat o gură de aer pentru băieții noștri. Au jucat mai simplu și mai eficient, conducând și distanțându-se mereu pe tabelă la cinci sau șase lungimi. Scorul final: 33-28.

CSM Botoșani își continuă seria foarte bună în Divizia A, acumulând 16 puncte, după 5 victorii și un egal, având cu 3 puncte mai mult decât CSU Suceava, care are o dispută mai puțin.

CSM Botoșani: Horopciuc Bogdan (1), Lazoreac Vlăduș (1), Stoian Silvian (1), Ciubotariu Florin (2), Lazurcă Claudiu (3), Șoldănescu Bogdan (4), Bidașcă Cosmin (4), Adomnicăi Cristian (8), Vamanu Ionuț (9).

Antrenor: Roșu Radu

Politehnica Iași: Foca Răzvan (1), Talabă Cosmin (1), Drenceanu Răzvan (1), Demir Codrin (1), Folescu Ștefan (2), Brîmduș Răzvan (3), Filip Gabriel (5), Ciobanu Ștefan (6), Moroșanu Dragoș (8).

Antrenor: Spiridon Florin

Arbitrii: Morariu / Tabacariu (NT)

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

„Blue Guardians”, amplu exercițiu de pregătire tactică organizat de polițiștii botoșăneni!

astăzi, 12:51
5

În perioada 20-24 mai 2024, Inspectoratul de Poliție Județean Botoșani va fi gazda unui amplu exercițiu de antrenament integrat al structurilor de intervenție și acțiuni speciale ale unit...

Lucian Trufin: „Obiectivul meu este ca pacienții din spitalele aflate în cordoonarea Consiliului Județean Botoșani să fie tratați la fel ca în spitalele private”

astăzi, 12:04
18

Candidatul PSD pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Botoșani, Lucian Trufin, a inclus în oferta sa electorală un program dedicat modului în care sunt tratați pacienț...

Gest de omenie făcut de doi polițiști pentru o bătrână din județ! (Foto)

astăzi, 11:35
189

O bătrână de 80 de ani din județul Botoșani a apelat 112 în cursul zilei de sâmbătă, 18 mai 2024, pentru a sesiza că nu mai știe nimic de fiul său și că nu l-a mai văzut ...