CSM Botoșani își invită suporterii să doneze o jucărie, la meci!

CSM Botoșani își invită suporterii să doneze o jucărie, la meci!

CSM Botoșani își propune să ajute, cu sprijinul suporterilor, cât mai mulți copii, de sărbători.

"În cadrul partidei din sferturile Cupei României, dintre CSM Botoșani și Poli Timișoara, ce va avea loc duminică, de la ora 12:00, în Sala Polivalentă, clubul nostru speră să adune cât mai multe jucării de pluș, pe care sa le donăm unor copii ce se vor bucura cu siguranță de ele.

În acest sens, clubul nostru îi invită pe toți suporterii ce vor fi prezenți la meci sa aducă cu ei și o jucăriei de pluș, pe care și-ar dori sa o doneze.

Clubul nostru consideră că, odată cu performantele din acest sezon, v-am adus o bucurie vouă, suporterilor noști, și în acest sens, ne dorim ca la rândul vostru să faceți un copil fericit.

Împreună cu Asociația Club Interact vom colecta toate jucăriile și ne vom asigura că acestea vor ajunge la câțiva copii ce se vor bucura de ele", se arată într-un comunicat al clubului.

În acest an, CSM Botoșani și Club Interact au colaborat și au adunat peste 1500 de lei, bani ce au fost donați unor familii defavorizate.

(Iosif Pintilie)

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Astăzi este (și) ziua salvatorilor din întreaga lume: La mulți ani, bravi pompieri!

astăzi, 08:54
6

Pe 4 mai se sărbătorește Ziua Internațională a Pompierilor. Ei sunt cei care aduc speranță atunci când totul pare pierdut Indiferent de limba pe care o vorbesc, de naționalitate sau de c...

Calendar Ortodox: Sfânta şi Marea Sâmbătă; Sf. Mc. Pelaghia; Sf. Monica, mama Fericitului Augustin

astăzi, 08:17
12

Pelaghia era o fecioară foarte frumoasă, înţeleaptă şi plină de frica lui Dumnezeu, şi însuşi fiul împăratului se logodise cu ea. Auzind sfânta de la creştini de M&ac...

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
513

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...