CSM Botoșani - CSI Suceava 28-27! Botoșani este campioana Diviziei A!

CSM Botoșani - CSI Suceava 28-27! Botoșani este campioana Diviziei A!

Derby-ul Nordului, dintre CSM Botoșani și CSU Suceava, a avut loc duminică după masă, la Sfântul Gheorghe, în ultima etapă a turneului de promovare în Liga Zimbrilor.

Cele două formații și-au câștigat încă de ieri locul în prima divizie, astfel că meciul de azi putea decide doar ierarhia finala, câștigătoarea partidei fiind și campioana Diviziei A.

CSM Botoșani a început bine partida și a controlat toată prima repriză. Scorul pauzei a fost 9-12, după ce formația pregătită de Florin Ciubotariu a fost mereu prima pe tabelă.

Prima repriză a fost marcată și de un incident nefericit. Marius Negru a rămas inconștient după un duel cu un adversar, însă se afla în afara oricărui pericol. De altfel, acesta a revenit pe teren în partea a doua.

Suceava a devenit în partea a doua, iar în minutul 39 reușeau să egaleze la 14. Chiar și așa, CSM Botoșani a continua sa controleze jocul și să fie în avantaj. Cu un minut înainte de final, diferența de pe tabela era de un singur gol, astfel că timeout-ul cerut de Florin Ciubotariu putea decide soarta partidei. Și așa a fost.

CSM Botoșani se impunea cu 28-27 și devenea campioana diviziei A.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - FC Voluntari 0-0! Ne-am jucat cu ocaziile, salvarea de la retrogradare se decide la Galați!

astăzi, 16:30
125

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, 0-0, după un meci în care echipa a avut ocazii imense.Meciul a început modest, iar prima fază periculoasă a avut loc în minutul 36. Atu...

Incendiu la o gospodărie din apropierea Mănăstirii cu un albastru unic în lume! (foto, video)

astăzi, 15:40
320

Incendiul a izbucnit în jurul orei 15:00, la o gospodărie din localitatea Voroneț. Pompierii suceveni intervin pentru localizarea și lichidarea incendiului.Momentan se manifestă la o cas...

Tânăr prins beat la volan în Sâmbăta Mare, polițiștii au întocmit dosar penal!

astăzi, 15:23
107

În cursul zilei de sâmbătă, în jurul orei 3:00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Dorohoi au oprit pentru control, pe o stradă din municipiul Dorohoi, un autoturism condus d...