CSM Botoșani bifează 10 victorii și 405 goluri în campionat

CSM Botoșani bifează 10 victorii și 405 goluri în campionat

Sâmbătă, 27 noiembrie, a avut loc meciul între CSM Botoșani și HC Pietricica Piatra Neamț, care s-a finalizat cu o nouă victorie pentru botoșăneni. Astfel, CSM Botoșani este la a 10-a victorie în campionatul regulat.  

Meciul dintre cele două echipe s-a disputat la Sala Polivalentă „Elisabeta Lipă” din municipiul reședință de județ.

Partida a făcut o bună propagandă sportului cu mingea mică, înscriindu-se nu mai puțin de 73 de goluri, fiind un meci controlat de echipa lui Florin Ciubotariu „da capo al fine”. Rezultatul a fost unul categoric, meritat, dar și așteptat având în vedere locurile în clasament ocupate de cele două formații.

CSM Botoșani ocupă locul 1, în timp ce nemțenii se clasează pe locul 8.

CSM BOTOȘANI – HC PIETRICICA PIATRA NEAMȚ 42-31 (22-16)

CSM Botoșani este formată din jucătorii Nicolaevici, Hirghiligiu – Alupoaiei 9, Roșu 6, Starchenko 5, Dumitrescu 5, Tofănel 4, Vamanu 4, Pintilei 3, Lazoreac 3, Cozorici 2, Adomnicăi 1.

Antrenorul este Florin Ciubotariu.

Pietricica Neamț este alcătuită din jucătorii Mucenica, Cucoș – M. Drugă 13, C. Asandei 6, Florea 5, Martin 5, Dedeagă 2, Bobu, V. Drugă, Stelea, Trifescu, M. Asandei, Mihalcea, fiind antrenată de Răzvan Caba și Adriana Caba.

Arbitrii meciului au fost Dan Gogolincă și Silviu Roibu.

„De remarcat cifrele pe care le-a atins echipa noastră la sfârșitul partidei, fiind înscrise nu mai puțin de 405v goluri în 11 partide, respectiv o medie de 36,81 de goluri pe meci în mai puțin de 10 etape. Echipa este lider autoritar în clasamentul Diviziei A, Seria A. Echipa noastră este practic calificată in playoff-ul de calificare în Liga Zimbrilor și ocupă locul 1 cu 30 de puncte, urmată la egalitate de puncte, dar cu golaveraj inferior de CSU Galați”, afirmă reprezentanții clubului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Medicul Ramona Guraliuc despre situația de la UPU: „Suntem într-un deficit mare de personal. Am depășit chiar 200 de pacienți în 24 de ore” (video)

Vineri, 28 Ianuarie 2022
297

În cadrul unei conferințe de presă susțină în cursul zilei de vineri, 28 ianuarie, la sediul Instituției Prefectului, șefa Unității de Primiri Urgențe (UPU) din municipiul Botoșa...

Accident la Dângeni. Doi tineri au avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce s-au izbit cu mașina într-un cap de pod

Vineri, 28 Ianuarie 2022
325

Doi tineri au avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce mașina în care se aflau s-a izbit într-un cap de pod de pe raza satului Strahotin, din comuna Dângeni.Potri...

Botoșănenii se pot testa împotriva infecției cu Covid-19 și în 78 de cabinete de medicină de familie (video)

Vineri, 28 Ianuarie 2022
444

Pentru a le veni în sprijin cadrelor medicale de pe Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) din municipiul Botoșani, secție care a fost luată cu asalt de pacienți în ultima perioadă, 78 de...