Croitoru ”taie în carne vie” după ce a revenit la FCU Craiova. Primii oameni din club care sunt OUT

Întoarcerea lui Marius Croitoru la formaţia patronată de Adrian Mititelu va aduce şi câteva schimbări importante în stafful tehnic la oltenilor.

Croitoru ”taie în carne vie” după ce a revenit la FCU Craiova. Primii oameni din club care sunt OUT

 Marius Croitoru  Foto: playsport.ro

Astfel, conform surselor Gsp, doi dintre oamenii care au asigurat interimatul după plecarea lui Dică vor părăsi FCU Craiova. Astfel, Florin Drăgan, secund al lui Paul Răducan, antrenorul cu licenţă PRO al alb-albaştilor din ultimele etape, nu va ma continua în Bănie.

De asemenea, Dan Vasilică, prepartorul fizic al „juveţilor” şi principal pentru o perioadă scurtă de timp, îşi va rezilia angajamentul pe care îl are cu gruparea de pe Ion Oblemenco. Motivele pentru care cei doi nu se vor mai regăsi în organigramă după revenirea lui Marius Croitoru sunt diferite, scrie playsport.ro.

Dacă Drăgan a fost acuzat că a „lucrat” pentru îndepărtarea lui Marius Croitoru în urmă cu un an de la FCU Craiova, Vasilică se află în conflict cu galeria olteană care i-a eminţat inclusiv familia.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

CCR a anulat candidatura Dianei Şoşoacă la preşedinţie. Ce se întâmplă cu Mircea Geoană!

Saturday, 5 October 2024

Judecătorii Curţii Constituţionale au dezbătut, sâmbătă, mai multe contestaţii cu privire la candidaturile lui Nicolae Ciucă, Mircea Geoană, Ludovic Orban, Kelemen Hunor şi Dianei Iova...

Valeriu Iftime, de Ziua Educației: ”Avem copii extrem de talentați, cărora le sunt tăiate aripile din cauza lipsei de oportunități și resurse”

Saturday, 5 October 2024

Liderul PNL Botoșani și președitele ales al Consiliului Județean a transmis un mesaj de Ziua Educației. Redăm integral mesajul lui Valeriu Iftime: ”Avem copii extrem de talentați, c...

FC Botoșani – Rapid, mâine de la ora 18:15

Saturday, 5 October 2024

FC Botoșani și Rapid se întâlnesc mâine pe "Municipal", în etapa cu numărul 12 din Superligă. Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Rapid! Botoșănenii v...