Cristi Pustai, dupa prima victorie in fata CFR-ului: "Un meci frumos, insa din pacate l-am trait intr-o tensiune prea mare"

Cristi Pustai, dupa prima victorie in fata CFR-ului: "Un meci frumos, insa din pacate l-am trait intr-o tensiune prea mare"
Tehnicianul formatiei FC Botosani, Cristi Pustai, a vorbit la finalul meciului cu CFR Cluj despre prima victorie obtinuta de botosaneni in fata fostei campioane a Romaniei, scor 2-1.

Pustai a spus ca a trait un final de meci tensionat, dupa ce oaspetii au redus din diferenta prin Lopez.

"A fost un meci frumos, insa din pacate l-am trait intr-o tensiunea prea mare, dar poate ca lucrurile grele sunt mai frumoase. Am jucat foarte bine si am reusit sa contracaram jocul lor de pe benzile laterale. Am speculat spatiile lasate de urcarile lor si am reusit sa schimbat directia de atac, mai ales in prima repriza. Ne-am creat multe situatii de gol. S-a ratat foarte mult, insa e bine ca am avut multe ocazii, insa ca am avut putere si ati vazut o echipa care in momentul in care a recuperat mingea a verticalizat foarte repede, dupa care a dezvoltat in benzi si a venit cu finalizare in fata portii. CFR Cluj a avut multa incredere in ea, asta inseamna sa fii o echipa puternica si dupa acel gol ati vazut ca am avut un final tensionat, dar care pana la urma l-am terminat cu bine. Cred ca toata lumea este fericita si ati vazut ca azi la Botosani oamenii din tribuna au fost multumiti", a declarat Cristi Pustai.

 

Spune-ne opinia ta