Cristi Pustai are probleme de lot inaintea partidei cu CSU Craiova: "Orice punct adaugat e bun"

Cristi Pustai are probleme de lot inaintea partidei cu CSU Craiova: "Orice punct adaugat e bun"
FC Botosani va juca, joi dupa-amiaza, in deplasare la CSU Craiova, iar inainte acestei intalniri, antrenorul Cristi Pustai se confrunta cu probleme mari de lot.

Dumitrov, Vasvari si Roman sunt accidenti, iar Miron este convocat la echipa nationala de tineret, care va juca marti cu Tara Galilor. In plus Matulevicius a revenit astazi la echipa si inca nu se stie care este situatia sa.

"Urmează un meci în deplasare, dupa aceasta scurta pauza, la o echipă care în acest play-out şi-a câştigat ambele meciuri de pe teren propriu. O echipă care a ajuns pe primul loc, o echipă foarte bună. Noi din pacate ne confruntăm cu probleme. Dimitrov nu a putut fi recuperat şi nu ştim dacă o să-l avem nici la meciul cu Timişoara. Nici Gabi Vaşvari. Mai e şi accidentarea lui Dan Roman plus plecarea celor doi la lot, Miron şi Matulevicius. Deivydas s-a întors astăzi însă trebuie să vedem starea sa. Miron în schimb joacă mâine un joc oficial la Mediaş. Umează să decidem dacă îl convocăm sau nu. E drept însă că am la dispoziţie alţi jucători, pentru că de aceea lotul este atât de numerous. Au şi alţii şansă să joace.

Important este să mergem la Craiova cu încredere, pentru ca ati vazut play-out nu mai există teren propriu sau deplasare. Pe orice teren poţi să obţii puncte. Orice punct adăugat e bun. Egalul este mai bun decât o înfrângere. Craiova a fost o echipa care tot campionatul a fost in zona celor sase care au ramas in Play-Off. Au jucatori foarte rapizi in zona atacului. Sunt meciuri diferite. Ati vazut ce diferenta a fost intre Chiajna din decembrie si cea din martie. Voi fi schimbar din cauza accidentarilor, plus jucatori care au fost convocati la nationala."
, a declarat Cristi Pustai.

 

Spune-ne opinia ta