Cristi Popovici nu mai este antrenorul FC Botosani!

Cristi Popovici nu mai este antrenorul FC Botosani!
FC Botoşani a rămas fără antrenor, după ce Cristian Popovici, nu a acceptat condiţiile impuse în cadrul tratativelor purtate de avocatul Ioan Sălăvăstru, cel mandatat de conducerea clubului de a negocia prelungirea contractului cu tehnicianul. "Cristi Popovici nu mai este antrenorul FC Botoşani", a declarat Cornel Şfaiţer, vicepreşedintele Consiliului de Administraţie al FC Botoşani.

O altă problemă, în cadrul discuţiilor purtate între Sălăvăstru şi Popovici, a fost legată de viitorul lui Marius Gireadă la FC Botoşani. Oficialii şi l-ar fi dorit doar pe Cristian Popovici, însă acesta a respins din start varianta, spunându-i lui Sălăvăstru că ori va continua împreună cu Gireadă, ori va înceta colaborarea cu FC Botoşani.

Primarul surprins de eşuarea tratativelor

Susţinător al lui Cristian Popovici, datorită rezultatelor obţinute în returul ediţiei trecute de campionat, primarul Cătălin Mugurel Flutur s-a arătat surprins de eşuarea tratativelor dintre conducerea clubului şi tehnician. "Ştiţi cum e, mai sunt care se lasă mai greu şi la măritat. Nu ştiu de ce au apărut aceste probleme. Poate are o ofertă din altă parte. Totuşi, nu cred că ar fi o problemă deosebită dacă nu va continua", a declarat Cătălin Mugurel Flutur.

Apostol, principala opţiune a acţionarilor

Oficialii botoşăneni urmau a demara, aseară, negocierile cu Ştefan Apostol. "Încercăm o variantă cu Ştefan Apostol ca antrenor principal", a declarat Cornel Şfaiţer. În returul campionatului trecut, Ştefan Apostol a figurat în acte ca antrenor principal. Săptămâna trecută Apostol acceptase şi prelungirea cu doi ani a contractului de jucător.

Contactat telefonic, el a evitat să dea un răspuns clar. "Mie deocamdată nu mi-a spus nimeni nimic. Mi-e greu să dau un răspuns pe loc, trebuie să discut cu conducerea. Am spus încă de când am plecat de la Vaslui că vreau să antrenez o echipă. Că va fi FC Botoşani, că va fi alta, vom vedea. Vreau să-mi încep cariera de antrenor", a declarat Ştefan Apostol.

 

 

 

 

 

 

 

 

Preluare: Monitorul de Botosani

 



Ioan Sălăvăstru a dezvăluit motivele care au stat la baza eşuării tratativelor cu Popovici. Potrivit acestuia, tehnicianul ar fi avut pretenţii financiare mai mari ca anul trecut, pe care FC Botoşani nu le-ar fi putut onora şi ar fi dorit să primească mai bine de un sfert din contract la semnătură. "El dorea o garanţie minimală de stabilitate contractuală. Pentru noi important este să trecem de această perioadă în care avem de efectuat plăţi ce ţin de existenţa sau neexistenţa echipei. Nu am căzut de acord asupra modului în care trebuie distribuită suma din contract, deoarece el dorea anumiţi bani la semnătură, lucru pe care noi nu l-am putut accepta. Noi mai avem datorii către jucători şi nu avem cum să-i plătim o parte din contract în avans", a declarat Ioan Sălăvăstru.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 18:04
231

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

astăzi, 17:52
170

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...

Amenzi de 12.000 de lei aplicate de jandarmi în minivacanța de 1 Mai, botoșăneni prinși cu droguri de risc!

astăzi, 17:14
45

În minivacanța de 1 Mai, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) din Botoșani au acționat preponderent în vederea prevenirii faptelor de tulburare a ordinii și liniștii...