Costel Enache, înaintea meciului cu Poli Timișoara: "Timișoara e cam în poziția de totul sau nimic, jocul împotriva noastră este decisiv pentru ei"

Costel Enache, înaintea meciului cu Poli Timișoara: "Timișoara e cam în poziția de totul sau nimic, jocul împotriva noastră este decisiv pentru ei"

FC Botoșani a organizat miercuri o conferința de presă, înaintea meciului de joi cu ACS Poli Timisoara, din etapa a XII-a a play-out-ului Ligii 1 Betano, care se va disputa de la ora 21:00.

Antrenorul FC Botoșani este convins că echipa sa va fi motivata în fața formației ACS Poli Timișoara, chiar dacă echipa adversă va juca sub presiunea Totul sau nimic. Cu toate acestea, spune Costel Enache, și FC Botoșani va avea un obiectiv puternic, și anume consolidarea locului doi al play-out-ului Ligii I1.

"Ne gândim doar la noi, ne gândim doar la clubul nostru, la echipa noastră. E un joc care ne poate consolida poziția a doua în clasament, trebuie să fim concentrați. Va fi greu, Timișoara e cam în poziția de totul sau nimic, au de recuperat ceva puncte, jocul împotriva noastră este decisiv pentru ei. Vom întâlni o echipă motivată, dar și noi trebuie să echilibrăm partea mentală de atitudine, dorință și determinare. 
Ne pregătim meciul pe tiparele noastre, cu atenție pe ce avem noi de făcut. Mă bazez pe potențialul jucătorilor noștri",
a spus Costel Enache în conferința de presă. 

Vizavi de reacția publicului, antrenorul FC Botoșani spune că îl așteaptă să fie alături de echipă, să încurajeze jucătorii. "Nu pot să îmi dau seama (de reac'ia publicului, nota red.), nu am vrut să mă gândesc la asta, vreau să mă concentrez pe joc, pe obiectivul clubului și al echipei. Dar nu am supărat pe nimeni, nu am jignit pe nimeni. Am fost deschis și bine intenționat în tot ceea ce am făcut". 
 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Doliu la Școala „Mihai Eminescu Ipotești: o profesoară dedicată Educației a trecut la cele veșnice!

astăzi, 13:35
1

Maricica Hluscu și-a dedicat mai bine de jumătate din viață Educației, în calitate de profesor și secretară a Școlii „Mihai Eminescu” Ipotești. Astăzi a fost înmorm&a...

Propunere a Ministerului Educației: Cursuri de prim-ajutor pentru personalul didactic din școli, grădinițe și creșe!

astăzi, 13:11
10

Personalul didactic al unităților de învățământ va fi instruit cu noțiuni de prim-ajutor, în cadrul unor cursuri de specialitate, propune Ministerul Sănătății în proi...

„Reinventing poetry”, proiectul care aduce arta și moda la Memorialul Ipotești!

astăzi, 12:13
40

Proiectul de artă și modă aduce în lumina reflectoarelor fashion designeri, artiști și creatori de frumos, cu toții animați de aceeași provocare, tema comună a acestei ediții fiind &bd...