Cornel Şfaiţer, vicepreşedinte CA FC Botoşani: `La finalul turului vom trage linie`

Cornel Şfaiţer, vicepreşedinte CA FC Botoşani: `La finalul turului vom trage linie`

 VicepreÅŸedintele Consiliului de AdministraÅ£ie al FC BotoÅŸani, Cornel ÅžfaiÅ£er este mulÅ£umit de evoluÅ£ia echipei din primele 11 etape ÅŸi cu toate că formaÅ£ia botoşăneană se află pe poziÅ£ia secundă după FC B  

 

- FC Botoşani a revenit pe locul doi în clasament. Sunteţi mulţumit de parcursul de până acum?

 - Pot spune că sunt mulţumit. Dacă eram puţin mai atenţi puteam sta mult mai bine în ceea ce priveşte punctele cât şi la adevăr. Å¢inând cont de adversarii pe care i-am întâlnit, chiar FCM Bacău, o echipă pe care trebuia să o învinge, suntem mulţumiţi, cu toate că se putea să stăm ceva mai bine. Aşa cum am mai spus, pentru locul doi, lupta va fi strânsă şi va dura până în ultima etapă.

- Am pierdut patru puncte pe teren propriu...

- Este foarte adevărat şi cu aceste patru puncte stăteam mult mai bine. În acelaşi timp am şi câştigat zece puncte în deplasare şi cu excepţia formaţiei FC Braşov nu a mai câştigat nimeni atâtea puncte pe teren advers. Cel mai mult mă bucur că am marcat multe goluri şi ne-am rotunjit golaverajul. De asemenea, mă bucur pentru Ungureanu, pentru Cornea, care au reuşit să marcheze şi sperăm să aibă evoluţii bune în continuare.

- Ce a lipsit echipei să aibă un parcurs mai constant?

- Eu că ne-a lipsit şansa. Au fost jocuri disputate acasă în care am fost lipsiţi de şansă şi mă refer în primul rând la meciul cu FCM Bacău. Şi Giurgiu şi Bacău puteau fi învinse, ca să nu mai spun de meciul de la Săcele unde puteam câştiga fără probleme. Ä‚sta e fotbalul şi sunt echipe mult mai titrate care pierd puncte importante.

- Unde ne vom clasa la finalul turului?

- Mai sunt câteva etape de disputat în care avem meciuri destul de grele. Dacă o să trecem cu bine de meciurile de acasă cu FCM Câmpina şi FC Braşov, apoi vom întâlni Petrolul în deplasare după care ne vine Sportul. Avem meciuri destul de grele şi abia la finalul turului vom trage linie.

- Campania de achiziţii din această vară a fost una reuşită?

- În mare parte da. Cornea sper că şi-a revenit după cele două goluri marcate la Modelu, Aldea, un jucător martur care ne-a ajutat cât a fost în teren, dar din păcate în primele etape ne-am bazat pe cuplul de fundaşi Aldea - Kano, iar la Modelu nu a putut evolua niciunul. Per ansamblu suntem mulţumiţi.

- Clubul mai are datorii către jucători?

- Financiar, suntem la zi vis-a-vis de băieţi. Consider că şi ei sunt mulţumiţi şi deocamdată nu avem probleme.

- S-a vorbit destul de mult de implicarea Consiliului Judeţean... - În ultimul timp au mai fost discuţii dar nu s-a concretizat nimic. Sperăm ca până la urmă să ni se alăture şi Consiliul Judeţean, pentru că această echipă reprezintă judeţul. Dacă vom avea rezultate şi vom fi în faţă, cu siguranţă vom beneficia şi de sprijinul Consiliului Judeţean. Cât despre alte firme, deocamdată nu putem spune. Aşteptăm să se termine turul şi să vedem unde suntem în clasament. În funcţie de acest lucru vom putea atrage şi alţi sponsori.   (R.S.) 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

(A) Anunț de interes public - SC Mitoc Partners SRL

astăzi, 09:38
24

Agenția pentru Protecția Mediului Botoșani anunță publicul interesat că în urma analizei Planul Urbanistic Zonal – Construire Ansamblu Eolian Adășeni, Avrămeni, Manoleasa; Constru...

Vulcanii noroioși din nordul Moldovei, între legendă și adevăr. Localnicii cred că este un loc bântuit

astăzi, 09:32
41

În comuna Copălău, din județul Botoșani, se află adevărate monumente ale naturii uitate de statul român și în pericol de dispariție. Este vorba despre vulcanii noroioși de l...

Calendar Ortodox: Sf. Cuv. Isaachie Mărturisitorul şi Varlaam

astăzi, 08:58
20

Sfântul Isaachie era din părţile de răsărit ale împărăţiei romane din Asia Mică şi a trăit pe vremea împăratului Valens (364-378). Din slăbiciunea minţii, Valens a căzu...