Cornel Sfaiter: “Avem o revansa de luat la Medias. Asteptam cu nerabdare meciul”

Cornel Sfaiter: “Avem o revansa de luat la Medias. Asteptam cu nerabdare meciul”
FC Botosani va debuta in returul sezonului 2014-2015 impotriva celor de la Gaz Metan Medias, echipa care s-a impus pe stadionul “Municipal" cu scorul de 3-0 la inceputul sezonului.

Presedintele FC Botosani, Cornel Sfaiter, spera ca jucatorii sa-si ia revansa si sa castige jocul de la Medias, mai ales ca s-au intarit in aceasta iarna, prin sosirea mijlocasului Nelut Rosu.

“Este un meci asteptat, pentru ca a fost o vacanta lunga, dar si o pregatire lunga. Asteptam cu nerabdare jocul de la Medias, pentru ca este cel mai important joc al nostru, tinand cont ca a fost un debut de campionat dezastruos pentru noi. Avem o revansa de luat si sunt sigur ca baietii vor fi mult mai motivati, pentru ca avem acelasi lot. Vor trebuie sa dea totul pentru a pleca neivinsi de la Medias. Am incredere in staff-ul tehnic si in omogenitatea grupului, pentru ca ne-am intarit cu Nelut Rosu si nu ne-am despartit de niciun jucator important din lot. Cred ca prin sosirea lui Nelut Rosu ne-am intarit in acel compartiment.", a declarat Cornel Sfaiter.

Partida dintre Gaz Metan Medias si FC Botosani va avea loc sambata, 21 februarie, incepand cu ora 18:00, in direct la Look TV si Digisport 1.

 

Spune-ne opinia ta