Cornea, Boţu şi Cilean riscă să rateze Antalya

Cornea, Boţu şi Cilean riscă să rateze Antalya

 FotbaliÅŸtii Cornel Cornea, Andrei BoÅ£u ÅŸi Ionel Cilean sunt în pericol de a nu fi incluÅŸi în lotul pe care Leo Grozavu îl va deplasa pentru stagiul de pregătire din Antalya. Principalul formaÅ£iei botoşănene s-a declarat de  

Fotbaliştii Cornel Cornea, Andrei Boţu şi Ionel Cilean sunt în pericol de a nu fi incluşi în lotul pe care Leo Grozavu îl va deplasa pentru stagiul de pregătire din Antalya. Principalul formaţiei botoşănene s-a declarat dezamăgit de faptul că cei trei nu au putut să participe la antrenamentul de ieri, în care jucătorii au fost supuşi celor mai importante testări din această perioadă. "Cei trei care nu au participat la test nu vor face deplasarea în Antalya. Este greu să mai mizez pe ei. Probabil că vor rămâne acasă şi vor angaja un antrenor să se pregătească sau le voi lăsa un program ", a declarat Leo Grozavu. Tehnicianul a spus că o decizie finală în acest sens o va lua astăzi. Principalul are şi o variantă de rezervă în ce-i priveşte pe cei trei jucători. Astfel în cazul în care aceştia vor merge în Antalya, "vor suporta o amendă destul de consistentă ". Cornea şi Boţu acuză tendinite, în timp ce Cilean este suspect de ciupitură de menisc. "Se poate şi fără Cornea, fără Cilean, fără toată lumea, inclusiv fără mine. Vor veni alţii care îi vor înlocui ", a spus Grozavu. Referitor la accidentarea suferită de Cilean, fotbalist transferat în această iarnă de la CSM Râmnicu Vâlcea, principalul formaţiei botoşănene nu a negat posibilitatea ca jucătorul să fi venit de la olteni cu această problemă medicală. "Este o lacună a noastră pentru că nu am fost mai riguroşi în a-l supune unor teste medicale înainte de a-l transfer ", a mai spus fostul dinamovist.
  Tehnicianul a precizat că nu ştie dacă jucătorii duc o viaţă extrasportivă agitată. "Boţu este un copil cuminte, însă în ultimul timp şi gândurile lui vis-a-vis de fotbal au mai luat-o razna. În ce-l priveşte pe Cornea, probabil că el are şi astfel de probleme pe care trebuie să şi le rezolve. Oricum, Cornea este mereu cu prima. A venit după prima etapă din tur şi s-ar putea să plece înainte de prima etapă din retur ", a mai spus Leo Grozavu.
  Acţionarii echipei au declarat că vor susţine 100% deciziile şi sancţiunile pe care Leo Grozavu le va lua împotriva celor trei fotbalişti. "Vreau să fie clar pentru toţi jucătorii: FC Botoşani nu face eforturi pentru a-i aduce din altă parte ca să fie rezerve de lux pe bani mulţi şi pe condiţiile pe care le oferim aici. Totul este în defavoarea lor. Dacă nu joacă, nu iau prime şi nu iau nici contractele pentru că nu-şi fac numărul minim de jocuri într-un campionat. Până la urmă ei nu fac altceva decât să se păcălească singuri ", a declarat Cornel Şfaiţer, vicepreşedintele Consiliului de Administraţie al FC Botoşani.
  
  Kone a reintrat în graţiile lui Grozavu
  
  Modul în care s-au comportat în acest cantonament atacanţii din lot, l-au determinat pe Leo Grozavu să afirme că speră ca atacantul pe care l-a căutat în această iarnă să fie în cadrul lotului său. "Atacanţii pe care îi am sub comanda mea s-au pregătit foarte bine şi mă aştept din partea lor să transpună în teren acumulările făcute acum ", a declarat Leo Grozavu.
  Dacă imediat după reunirea lotului a luat în calcul inclusiv excluderea lui Seydou Kone pentru că acesta a venit cu patru kilograme în plus din vacanţă şi pentru că s-a accidentat după primul antrenament, Grozavu a ţinut ieri să-l laude pe atacantul african. "Sunt mulţumit de Kone. Trage de el la antrenamente, îşi doreşte mult şi a slăbit vreo două kilograme. Sper să menţină ritmul acest ", a spus principalul formaţiei botoşănene.
  Oficialii FC Botoşani nu au renunţat la intenţia de a mai transfera un atacant de valoare pentru a crea concurenţă în atacul lui Grozavu.
  
  Meci de pregătire cu Aerostar 
   
  FC Botoşani va susţine astăzi ultimul joc de verificare înaintea stagiului de pregătire din Antalya. Elevii lui Leo Grozavu vor da piept de la orele 12.00 pe "Municipal " cu formaţia din Liga a III-a, Aerostar Bacău, echipă la care evoluează şi Gabriel Coşa, goalkeeper cedat definitiv băcăuanilor în această iarnă de FC Botoşani. Partida va fi una decisivă în ceea ce priveşte formarea lotului pentru Antalya. "După jocul cu Aerostarul vom trage linie şi vom vedea unde ne situăm. Îmi doresc ca toţi cei care s-au pregătit să meargă în stagiul de pregătire din Antalya. Cei care s-au pregătit mai puţin vor suporta consecinţe pecuniare şi mai mult ca sigur că nu vor juca. Dacă le convine statutul acesta, asta este ", a declarat Grozavu. Tehnicianul speră să nu mai aibă ghinionul de anul trecut, când în ultimul amical disputat împotriva Aerostarului înaintea începerii campionatului, Seydou Kone s-a accidentat şi a fost indisponibil aproape două luni.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
502

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
69

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
89

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...