Contractele fotbalistilor de la FC Botosani vor fi diminuate cu 50%!

Contractele fotbalistilor de la FC Botosani vor fi diminuate cu 50%!
Conducerea clubului FC Botosani este decisa ca, in cazul in care se va continua si in retur, sa diminueze contractele jucatorilor.

Oficialii gruparii botosanene sustin ca nu vor mai finanta nonperformanta si ca la reunirea lotului, programata pe 12 ianuarie, va fi o discutie cu toti jucatorii, urmand sa se ia o hotarare. Practic, cei care nu vor accepta diminuarea contractelor, vor parasi formatia botosaneana.

Jucatorii deocamdata sunt in offsaid. Avem o clauza in contract la mai bine de 80% din fotbalisti, care spune ca in momentul in care echipa este pe un loc de retrogradare, li se diminueaza contractele cu jumatate. Daca esti la nivelul diviziei C, nu pot sa-ti dau bani de divizia B. Ei nu au spus nimic. Nu am discutat inca diminuarea contractelor, sa facem act aditional. Este timp cand vor veni. Sunt al clubului FC Botosani, nu pot pleca in alta parte fara acordul nostru. Pe de alta parte nici eu nu vreau sa imi bat joc de ei si sa-i tin pana echipa se retrage. Daca nu mai putem continua le dam drumul, a spus Valeriu Iftime.

La ora actuala, FC Botosani mai are nevoie de cativa jucatori pentru a fi sigur ca va ramane in esalonul doi al fotbalului romanesc.

Cu siguranta unii vor pleca, dar decizia apartine antrenorului. In acelasi timp nu sunt de acord cu jucatori de la divizia C. Eu cred ca ca la ora actuala, FC Botosani, pentru a ramane in divizia B trebuie sa intareasca lotul, dar pentru asta trebuie buget. Trebuie un antrenor serios si cativa jucatori cu experienta, a mai spus presedintele Consiliului de Administratie al FC Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
354

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
375

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
230

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...