Citeste aici un interviu cu Razvan Lucescu

Citeste aici un interviu cu Razvan Lucescu
Razvan Lucescu vorbeste despre jucatorii straini din Liga I, despre derby-ul Steaua – Dinamo, despre nationala, despre arbitraje si despre relatia cu tatal sau.

Steaua-Dinamo?

“A fost prea multa tensiune la acel meci. Tensiune in sensul ca ambele formatii au vrut mai mult sa nu piarda si mai apoi sa castige. Sigur ca, spre exemplu la Steaua, problemele lor din ultima vreme si-au pus amprenta puternic asupra grupului. 

Jucatorii straini?
"Este o problema in mai multe campionate. Englezii se plangeau ca nu mai au loc jucatorii lor, din cauza strainilor. Sunt doua aspecte aici. Primul ar fi ca daca vin fotbalisti straini buni atunci meciurile cresc in valoare si ii motiveaza si pe ai nostri sa joace altfel. Al doilea aspect se refera la faptul ca exista jucatori, care pot progresa in acest caz.

Liga 1

"Este un campionat puternic, cel mai disputat si echilibrat din ultimii ani. Am vazut multe meciuri bune, care se pot compara cu cele din campionatele tari ale Europei. Problema noastra incepe din momentul in care evoluam in cupele europene. In afara de Steaua si de Rapid, care au avut rezultate notabile pe baza unei emulatii fantastice, in rest am avut numai rezultate slabe. Cred ca aici e si vorba de lipsa increderii in fortele proprii.

Finala Cupei UEFA
“Tin foarte mult ca Sahtior sa castige trofeul. Altfel, finala nu valoreaza prea mult. Poate e cel mai important eveniment din familia noastra. Pe de alta parte, la doar doua zile, adica vineri, am meci in campionat cu FC Brasov. Si nu prea as vrea sa lipsesc de la antrenamente. Nu am facut-o niciodata.

Arbitraj
“Sunt meciuri care au fost stricate de arbitri. Clasamentul se poate modifica total. E adevarat ca exista si o presiune mare asupra lor venita mai ales din partea conducatorilor. Arbitrii gresesc si afara, dar acolo dupa un meci nu se mai discuta deloc.

Relatia cu Mircea Lucescu

"Fiecare dintre noi primim sfaturi, dar mai si dam. Important este sa stii ce sa extragi din ele, pentru ca la final tu raspunzi. Apoi, e greu sa dai sfaturi, daca nu cunosti situatia. Daca oamenii sunt corecti, daca au capacitatea de a analiza, trebuie sa faca comparatii intre inceputul carierei mele de antrenor si al tatalui meu.

Asta a fost toata viata mea. Si la scoala, si cu prietenii, mereu am purtat aceasta asa-zisa povara, ca obtin totul pe interes. La fel si cu prietenele din viata mea. Oricum, sunt mandru ca am un astfel de tata. Sunt convins ca si-ar dori multi sa fie in locul meu", spune Razvan Lucescu in Click.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
180

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
182

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

Joi, 2 Mai 2024
264

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...