Circ înainte, circar în meci! Lui Latovlevici nu i-au ieşit nici aseară poantele - VIDEO

Circ înainte, circar în meci! Lui Latovlevici nu i-au ieşit nici aseară poantele - VIDEO
Fundaşul stînga a fost cel mai slab stelist, la o zi după ce-şi bătuse joc de conferinţa oficială organizată de către UEFA.

Fundaşii laterali se întrec s-o încurce pe Steaua în Champions League. I-a venit rîndul lui Latovlevici să gafeze decisiv, după ce omologul lui de pe partea dreaptă, Georgievski, contribuise decisiv la dezastrul cu Chelsea, 0-4.

Iasmin a creat din nimic golul cu care Basel a deschis scorul. Avea mingea la picior şi nu era presat, dar i-a pasat, inexplicabil, lui Streller, la 25 de metri de poarta lui Tătăruşanu. Atacantul elveţian a dat mingea mai departe, în centru, la Diaz şi execuţia perfectă a acestuia acestuia a făcut 0-1.

Latovlevici jucase slab şi pînă să gafeze decisiv, prilejuind cateva raiduri ale egipteanului Salah, adversarul direct.

Cu o zi înaintea partidei, el s-a comportat la fel de penibil ca pe teren: s-a încurcat în timpul conferinţei de presă oficiale atunci cînd a fost întrebat dacă şi-a urmărit adversarii sau dacă îi cunoaşte.

A oferit răspunsuri scurte şi lipsite de noimă şi a fost nevoie ca Reghecampf să intervină pentru a stopa dialogul halucinant al jucătorului său cu reporterii, pe parcursul căruia Lato nu reuşea să fie coerent şi să spună dacă şi-a urmărit adversarii în vreo înregistrare sau dacă îi cunoaşte.

L-a confirmat pe Piţurcă

Latovlevici a traversat o formă foarte bună la începutul anului, dar Piţurcă îl ocolea constant atunci cînd stabilea lista cu jucătorii convocaţi la echipa naţională. Selecţionerul i-a reproşat public lui Iasmin că îşi pierde concentrarea din cauza comportamentului. Jucătorul sărbătorea golurile imitînd personaje ori diverse scene. Piţurcă l-a adus la lot pentru un amical cu Slovacia şi Lato a greşit decisiv la un gol al adversarului. Iar aseară s-a comportat la fel de jenant ca la conferinţa de cu o zi înainte, în care se străduise să fie ironic.

sursa: gsp.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 18:04
688

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

astăzi, 17:52
328

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...

Amenzi de 12.000 de lei aplicate de jandarmi în minivacanța de 1 Mai, botoșăneni prinși cu droguri de risc!

astăzi, 17:14
95

În minivacanța de 1 Mai, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) din Botoșani au acționat preponderent în vederea prevenirii faptelor de tulburare a ordinii și liniștii...