Ciobotariu și-a anunțat staff-ul tehnic la FC Botoșani! (Foto)

Liviu Ciobotariu, noul antrenor al FC Botoșani, și-a definitivat staff-ul tehnic pe care îl va avea în acest nou mandat la gruparea „roș-alb-albastră”.

Pe lângă Andrei Patache, care va rămâne antrenor secund, și Alin Bordeanu, responsabil cu pregătirea portarilor, din staff-ul lui Liviu Ciobotariu vor mai face parte secunzii Adrian Iordache, Cătălin Munteanu și Lucian Păun, noul preparator fizic al echipei.

Cătălin Munteanu – antrenor secund FC Botoșani

Născut pe 26 ianuarie 1979, Cătălin Munteanu a făcut echipă în trecut cu Liviu Ciobotariu la FC Voluntari și la Sepsi OSK Sf. Gheorghe, formație la care și-a trecut în palmares Supercupa României.



Ca jucător, Cătălin Munteanu a evoluat pentru Steaua București, Dinamo București, FC Brașov și Viitorul Constanța, iar în străinătate a îmbrăcat tricoul celor de la Atletico Madrid, Espanyol, Albacete și Murcia.

Cătălin Munteanu are în palmares un titlul de campion și Cupa României cu Steaua București (sezonul 1996-1997) precum și tripla cu Dinamo București: campionat (sezon 2006- 2007), Cupa României (2011-2012) și Supecupa (sezon 2012-2013).

Cătălin Munteanu a evoluat pentru selecționata U21 a României în 11 partide, iar pentru prima reprezentativă în 17 jocuri, trecându-și în cont și un gol.

Adrian Iordache – antrenor secund FC Botoșani

Născut pe 12 septembrie 1980, Adrian Iordache a făcut echipă și în trecut cu Liviu Ciobotariu la FC Botoșani. Alături de Ciobi, noul secund al „roș-alb-albaștrilor” a mai lucrat la FC Hermannstadt, FC Voluntari, Sepsi OSK Sf. Gheorghe, unde și-a trecut în palmares Supercupa României, și naționala Libanului.



Ca jucător, Adrian Iordache a evoluat în țară pentru Dinamo, Oțelul, FC Argeș, Rapid, CS Mioveni și Gloria Bistrița, iar în străinătate a jucat la Shinnik Yaroslav, Alki Larnaca, AEL Limasol și Khazar Lankaran.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Campanie de informare a elevilor cu privire la normele de siguranță, desfășurată de jandarmi în Botoșani și în alte două localități!

Saturday, 7 September 2024

Activitatea s-a desfășurat în cadrul campaniei de informare „Școli în siguranță", premergătoare deschiderii anului școlar 2024 – 2025, și a constat în discu...

Transportul copiilor în mașină: Ce spune Codul Rutier!

Saturday, 7 September 2024

Dar, la fel de important, Codul Rutier stabilește de la ce vârstă au voie copiii în mașină, indiferent de locul pe care îl ocupă. Conform legii, copiii care nu au împli...

Valeriu Iftime: „Mergem înainte, la fel de hotărât!”

Saturday, 7 September 2024

Cam asta a fost reacția mea când am citit postarea doamnei Federovici, în care sunt acuzat de misoginism. Confuzie totală A trebuit să citesc de două ori ca să mă asigur că mintea n...