Cine va fi golgeterul Ligii 1? Casele de pariuri ofera o cota buna pentru Istvan Fulop!

Cine va fi golgeterul Ligii 1? Casele de pariuri ofera o cota buna pentru Istvan Fulop!
Sezonul regulat al Ligii 1 a ajuns aproape la jumătate, iar lupta pentru titlul de golgeter rămâne în continuare echilibrată. După 11 etape disputate, numai 5 atacanți își găsesc locul în Top 10.

Lider este vârful lui Gaz Metan, Azdren Llullaku, care a marcat până acum 8 goluri. Acesta e urmat de Istvan Fulop, mijlocașul Botoșaniului, cu 7 reușite și de Cristi Bud, atacantul lui CFR, cu 6 goluri, scrie pariori.ro.

Llullaku este însă jucătorul mai în formă. Spre deosebire de cei doi rivali, are o singură dublă la activ, reușită în fața campioanei Astra. Evoluțiile sale bune l-au adus în atenția Albaniei, națională pentru care a și bifat prima selecție în pauza competițională.



Pentru a ajunge la șapte goluri, Fulop a avut nevoie de două duble, în timp ce Bud a marcat cele șase goluri în numai 3 meciuri. Llullaku pare în acest moment favorit, mai ales că are în spate o echipă care lucrează pentru el. În afara celor 8 reușite ale sale, Gaz Metan a marcat numai alte patru goluri! Asta în timp ce Botoșani și CFR au și alți marcatori în lot.

Echipele importante din fruntea clasamentului marchează, însă nu par să propună un golgeter stabil. Boldrin de la Steaua are 5 goluri, însă 3 din penalty, în timp ce dinamoviștii își împart golurile între 3-4 jucători. Alibec, care la începutul sezonului părea principalul favorit, are un singur gol până în momentul de față, iar distanța pare una greu de recuperat.

Atacantul Astrei a marcat sezonul trecut 16 goluri în 26 de meciuri, dar e încă departe de forma de atunci. Cotele de la Betano ne ajută să fim pe plus și în situația în care alegem să mizăm pe 3 sau 4 jucători pentru titlul de golgeter. Ideal ar fi ca Llullaku să nu lipsească dintre alegerile voastre. Bizonul Gnohere ar fi și el un pariu bun, însă numai dacă se vor liniști apele la Dinamo, iar el va fi din nou titularizat.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
315

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
453

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
581

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...