Cinci botosaneni joaca fotbal la peste 3000 de km pentru…FC Transilvania - GALERIE FOTO, VIDEO

Cinci botosaneni joaca fotbal la peste 3000 de km pentru…FC Transilvania - GALERIE FOTO, VIDEO

   facebook.com

Un grup de români stabiliţi în capitala Irlandei, Dublin, ne demonstrează încă o dată că pasiunea pentru fotbal nu are graniţe. Printre ei se afla si cinci botosaneni, care dupa ce s-au "duelat" in Campionatul Judetean", au devenit colegi in Irlanda.

FC Transilvania, club condus în prezent de băcăuanul Vasile Berdilă, a fost înfiinţat la începutul anilor 2000 şi a câştigat de-a lungul timpului mai multe ligi de amatori din Irlanda precum Leinster Football League, Division 3 Sunday, Premier Division Sunday sau Major Division, potrivit darabaneni.ro.

În sezonul 2011-2012, FC Transilvania şi-a adjudecat cupa Charlie O’Leary si Dalton Cup, cea mai prestigioasă, după o partidă susţinută pe terenul echipei din Premier League, Shelbourne, acolo unde Steaua a obţinut o remiză (0-0) în preliminariile Ligii Campionilor din 2005.

FC Transilvania are trei echipe, dintre care una de juniori şi alta de old-boys, iar obiectivul clubului în acest sezon este câştigarea Athletic Union League. Principalul sponsor al echipei este Alimentara Românească Blanchardstown.

Clubul are în componenţă si 5 botoşăneni: Romeo Şodrîngă, fost jucator la CS Darabani si FC Paltinis, Alexandru Voiniciuc, fost jucator la AS Roma si AS Bucecea, Marius Voiniciuc, care a jucat si el la Avantul Albesti si AS Bucecea, Ovidiu Sirghi, fost jucator la FC Vorona si AS Roma, dar şi Bogdan Verenciuc, fost campion in Liga a IV-a cu AS Roma.

FC Transilvania are si pagina de Facebook (CLICK AICI), iar acolo romanii isi publica toate fotografiile, dar si rezultatele inregistrate in campionat.

GALERIE FOTO:















 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
451

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
466

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
268

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...