Chindriș, OUT de la FC Botoșani! Decizia lui Iftime: Andrei Chindriș nu va mai evolua la FC Botoșani

Chindriș, OUT de la FC Botoșani! Decizia lui Iftime: Andrei Chindriș nu va mai evolua la FC Botoșani

Andrei Chindriș nu va mai evolua la FC Botoșani. Fundașul vă fi liber să plece la finalul acestui sezon, din dorința ambelor părți. Fundașul vrea să plece în afară, în timp ce Marius Croitoru nu își mai dorește să se bazeze pe el, deoarece nu mai este eligibil pentru regula U21.

"Acum a apărut o problema cu Chindris la noi la Botoșani, iar eu am o relație foarte sincera cu acest jucător. El a trecut de vârstă Under 21, iar Croitoru mi-a spus că trebuie să găsim acum un alt fundaș U21, deoarece tot pe poziția aia vrem să jucam în sezonul viitor cu astfel de jucător pentru regula respectiva.

Iar acest jucător vă juca alaturi de Meleke sau Seroni. Marius Croitoru este cel care vă decide. Am discutat cu Chindris și i-am zis că îl voi lasă să plece. El mi-a spus că are o oferta și o să mi-o prezinte în cel mai scurt timp", a precizat Iftime.

Iftime a povestit de ce nu a ajuns Chindriș niciodată la FCSB.

"Acum subiectul Chindris este închis pentru totdeauna la FCSB, iar eu vă spun cum au stat lucrurile cu exactitate. Sunt sigur că acest transfer îl doream perfectat doar eu și Gigi Becali. După o săptămână de la începutul primelor negocieri mi-am dat seama că Andrei Chindris nu vrea sub nicio forma să meargă la FCSB. Începusem să mă fac de ras la Gigi Becali, deoarece eu intrasem cu el în negocieri și începusem să măresc prețul intenționat doar poate o să renunțe Gigi la transfer.

 Așa încheiam onorabil aceasta telenovela. Amândoi începusem să aparem cu declarații prin presa zi de zi la vremea aia. Desi Gigi se încăpățână să îl transfere pe Chindris, mi-a acceptat și o alta suma pe care eu o cerusem cu gândul că îl fac pe să renunțe, tot continuam telenovela, dar eu știam că Andrei Chindris nu vrea să meargă la ei", a declarat Valeriu Iftime pentru ProSport.

Chindriș are cea mai mare cota din lotul Botosaniului, 1.2 milioane de euro, potrivit transfermarkt, pe locul doi aflându-se Al Mawas, care este cotat la 700 000 de euro. 

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cine plătește dacă te inundă vecinul: legea spune clar!

astăzi, 15:00
67

Atunci când te confrunți cu o inundație în apartament cauzată de unul dintre vecini, este important să acționezi rapid și eficient pentru a minimiza pagubele și pentru a stabili cin...

Primii fermieri despăgubiți în acest an din cauza secetei și a grindinei. ”Am fost la un fermier din județul Botoșani…”

astăzi, 14:25
66

Echipele din cadrul Clubului Fermierilor Români (CFRO) Broker de Asigurare au un program încărcat în aceste zile în care se fac constatări în câmp acolo unde ferm...

Expoziția „Sacrul în artă” la Muzeul ”Ștefan Luchian” din Ștefănești!

astăzi, 13:29
26

Într-o perioadă cu profunde valențe spirituale, demersul expozițional devine un gest firesc de pioșenie în fața divinității, concretizat prin aducerea în fața publicului a un...