Chindriș, la Valencia? Iftime confirmă discuțiile!

Chindriș, la Valencia? Iftime confirmă discuțiile!

Una dintre cele mai apreciate publicații din peninsulă, a publicat ieri un articol prin care anunțau că Andrei Chindriș este dorit de Valencia, locul 7 din La Liga. Astăzi, a venit rândul lui Iftime sa confirme interesul unei echipe din Spania pentru fundașul "de aur" al Botoșaniului. Iftime cere 1.000.000€ pentru perla sa.

”Este o ofertă din Spania. Nu e chiar așa, discuția e doar cu impresarul. Eu la club nu am primit. Știu de discuția asta din Spania pentru Chindriș. I-am dat o împuternicire unui impresar pentru Spania și m-a rugat mult să nu îl dăm la FCSB că are o ofertă.

Sigur, nu contează ce vreau eu, contează ce vrea fotbalistul. Suntem în aer acum. Nu știu dacă e de la Valencia. E în Spania, sigur Liga 1 (n.r. - La Liga). I-am spus că nici nu mă interesează, i-am dat o ofertă pentru Spania, dacă are o ofertă la prețul pe care l-am cerut eu, să vorbească cu jucătorul și după să vină la mine să dau OK-ul. Cam asta este.

Am cerut un milion! Asta n-am spus încă (n.r.- dacă ar fi de acord cu 600.000 plus un procentaj). I-am dat suma de transfer. Prețul nu este bătut în cuie, să fim serioși”, a spus Iftime, pentru Digi Sport.

Până acum, doar FCSB a anunțat public că îl dorește pe fundașul născut la Cluj. Totuși, în timpul acestui sezon, mai mulți scouteri din Belgia și Germania au venit să îl urmărească pe jucătorul Botoșaniului.

(Iosif Pintilie)

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

astăzi, 21:23
2

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

astăzi, 19:12
305

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...

O tânără rănită după ce a căzut de pe bicicletă, ajutată de pompierii militari să ajungă la ambulanță! (Foto)

astăzi, 18:12
132

La caz s-a deplasat, inițial, un echipaj aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani. Cadrele medicale au constatat faptul că nu o pot transporta la ambulanță și au solicitat...