Chindia Târgoviște - FC Botoșani 1-1! Pas greșit în lupta spre playoff

Chindia Târgoviște - FC Botoșani 1-1! Pas greșit în lupta spre playoff

Au marcat: Sila '13, respectiv Mateus '53. FC Botoșani a remizat la Ploiești, în duelul cu Chindia Târgoviște. La finalul etapei, FC Botoșani poate ajunge pe locul 6, însă încă este fără presiune în lupta pentru playoff.

Iată cele mai tari faze ale meciului:

Final de meci la Ploiești! Botoșani scoate un punct mare după ce în a doua repriză a avut o evoluție total schimbată față de prestația din primul act, când gazdelor li s-a refuzat și un penalty, după un fault clar comis de Dawa asupra lui Daniel Florea. 

Echipa lui Valeriu Iftime a strâns 45 de puncte, cu trei etape înainte de finalul sezonului regular. Duminica viitoare, de la 15.30, FC Botoșani va juca pe acasă împotriva echipei CS Mioveni, care a remizat ieri cu FCSB, scor 1-1. 

Min. 60 Botoșani evoluează mai bine în actul secund. Elevii lui Marius Croitoru mizează pe atacurile în flancuri și au o posesie superioară.

Min. 53 GOOOL Botoșani! Brazilianul Mateus Santos scapă ușor de marcajul lui Căpușă și egalează cu un șut sigur, din interiorul careului.

A început repriza a doua! 

PAUZĂ Chindia intră la cabine cu un avantaj fragil, după ce a dominat primul act al partidei de la Ploiești. Arbitrul Bogdan Dumitrache nu a acordat penalti pentru trupa lui Emil Săndoi în startul meciului, după o intrare a lui Dawa la Daniel Florea.

Min.21 Ocazie pentru Botoșani! Mihai Roman II ia prim-planul în duelul cu Paul Iacob, trimite mingea cu capul, dar balonul trece pe lângă poarta lui Dinu Moldovan

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșănean atacat noaptea pe stradă de un tânăr de 20 de ani!

astăzi, 12:02
29

La data de 25 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui tânăr, de 20 de ani, din municipiul Botoș...

Liberalii și-au depus candidaturile pentru Consiliul Județean Botoșani. Iftime: ”Politica nu este doar vot, este despre cum poți să faci bine oamenilor!” (Foto, Video)

astăzi, 11:33
129

Partidul Național Liberal de la Botoșani a depus astăzi candidaturile pentru președinția Consiliului Județean și pentru funcțiile de consilieri județeni.”Lumea așteaptă schimbarea...

Cosmin Andrei, PSD: „Candidez pentru a finaliza toate investițiile începute și pentru a continua dezvoltarea orașului nostru împreună cu botoșănenii”

astăzi, 10:53
82

„Dragi botoșăneni, vă mulțumesc pentru încrederea acordată în 2020. Am finalizat proiectele rămase neterminate, am finalizat proiecte început de mine și voi mai finaliza...