Chindia Târgoviște - FC Botoșani 1-1! Pas greșit în lupta spre playoff

Chindia Târgoviște - FC Botoșani 1-1! Pas greșit în lupta spre playoff

Au marcat: Sila '13, respectiv Mateus '53. FC Botoșani a remizat la Ploiești, în duelul cu Chindia Târgoviște. La finalul etapei, FC Botoșani poate ajunge pe locul 6, însă încă este fără presiune în lupta pentru playoff.

Iată cele mai tari faze ale meciului:

Final de meci la Ploiești! Botoșani scoate un punct mare după ce în a doua repriză a avut o evoluție total schimbată față de prestația din primul act, când gazdelor li s-a refuzat și un penalty, după un fault clar comis de Dawa asupra lui Daniel Florea. 

Echipa lui Valeriu Iftime a strâns 45 de puncte, cu trei etape înainte de finalul sezonului regular. Duminica viitoare, de la 15.30, FC Botoșani va juca pe acasă împotriva echipei CS Mioveni, care a remizat ieri cu FCSB, scor 1-1. 

Min. 60 Botoșani evoluează mai bine în actul secund. Elevii lui Marius Croitoru mizează pe atacurile în flancuri și au o posesie superioară.

Min. 53 GOOOL Botoșani! Brazilianul Mateus Santos scapă ușor de marcajul lui Căpușă și egalează cu un șut sigur, din interiorul careului.

A început repriza a doua! 

PAUZĂ Chindia intră la cabine cu un avantaj fragil, după ce a dominat primul act al partidei de la Ploiești. Arbitrul Bogdan Dumitrache nu a acordat penalti pentru trupa lui Emil Săndoi în startul meciului, după o intrare a lui Dawa la Daniel Florea.

Min.21 Ocazie pentru Botoșani! Mihai Roman II ia prim-planul în duelul cu Paul Iacob, trimite mingea cu capul, dar balonul trece pe lângă poarta lui Dinu Moldovan

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Guvernul va discuta despre ordonanţa privind plafonarea preţului pentru lemnul de foc

astăzi, 09:08
54

Ordonanţa de urgenţă privind plafonarea la 500 de lei a preţului pentru un metru cub de lemn de foc va fi discutată în şedinţa de Guvern de miercuri.Potrivit documentului, se mai plaf...

Calendar Ortodox: Sf. Mc. Haritina; Sf. Cuv. Daniil şi Misail de la Mănăstirea Turnu

astăzi, 08:21
37

Sfânta Haritina a trăit pe vremea lui Diocleţian (284-305) şi a comitelui Dometie. Rămasă orfană de tânără, a fost luată ca slujnică în casă de un om bun şi milostiv pe c...

Petre Daea anunță noi metode de combatere a grindinei: Va fi pionierat în România

Marţi, 4 Octombrie 2022
97

Combaterea grindinei şi a fenomenelor extreme va putea fi efectuată cu ajutorul aviaţiei, al unui sistem cu baloane lansate în nori, dar şi cu generatoarele de la sol, susţine ministrul agr...