CFR Cluj - FC Botoșani 3-1, victorie fără emoții pentru clujeni

CFR Cluj și FC Botoșani s-au întâlnit sâmbătă seara, pe stadionul ”Doctor Constantin Rădulescu”, în etapa a 7-a din SuperLigă.

CFR Cluj a oferit suporterilor un meci spectaculos, echipa lui Mandorlini instalându-se încă din primul minut în terenul oaspeților.

Primul gol a fost înscris în debutul primei partide de către Otele, nigerianul a șutat fulgerător, mingea lovind transversala, apoi intrând în poartă. Formația antrenată de Andrei Patache a încercat să răspundă repede, dar "slalomul" lui Pinson finalizat cu un șut la scurt a fost parat de Sava. Minutul 36 a adus o nouă reușită, venită tot din piciorul nigerianului Philip Otele.

Atacantul clujean a șutat imparabil în vinclu din afara careului, iar cele 3 puncte păreau puse la adăpost deja de fosta campioană încă de la pauză. De la cabine s-a ieșit în același registru: CFR în control, iar FC Botoșani fără busolă.

Fără ca moldovenii să pună probleme la poarta lui Sava, CFR a continuat să atace și, cum era de așteptat, a picat și golul 3. În minutul 61, pe Dican l-a lovit mingea în mână la un corner executat de Deac, iar la intervenția VAR, arbitrul Iulian Dima a dictat penalty. Grecul Tachtsidis a executat și a marcat primul său gol în România.

Avantajul liniștitor de pe tabelă i-a făcut pe fundașii CFR-ului să doarmă pe ei, permițându-i lui Florescu să înscrie din apropierea porții în urma unei faze fixe. 3-1 minutul 65, iar oaspeții sperau din nou. Dar speranțele au fost imediat năruite de Olinga.

Atacantul camerunez intrat în minutul 55 pe teren l-a faultat extrem de dur pe Camora și a văzut roșu direct la numai 15 minute de când pășise pe teren. Cu om în plus pe teren CFR nu a mai avut emoții, nu a mai forțat, și s-a impus cu 3-1, reușind a doua victorie consecutivă în Superligă, acumulând 13 puncte.

În tabăra adversă Botoșani își continuă startul horror de sezon, cu doar 3 puncte câștigate din 7 meciuri.

Gsp.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Părintele Ionică, pomenit zi de zi prin oficierea Sfintei Liturghii și a Slujbei parastasului!

Saturday, 28 September 2024

Au trecut două săptămâni de când Părintele Ioan Alupoaiei, parohul Bisericii Izvorul Tămăduirii din municipiul Botoșani, a părăsit această lume. După tradiția veche și gene...

Mamă și fiu transportați la spital după ce s-au răsturnat cu mașina în Dorohoi! (foto)

Saturday, 28 September 2024

Două persoane, o femeie de 55 de ani și fiul ei, de 17 ani, au ajuns la spital în urma unui accident rutier ce s-a produs, sâmbătă după-amiază, pe strada Progresului din municipiul D...

Rugăciuni pentru ferirea de furtuni și inundații în bisericile din Botoșani!

Saturday, 28 September 2024

Având în vedere avertizările meteorologice referitoare la mari furtuni şi ploi abundente, care vor cuprinde mai multe regiuni din România, Patriarhia Română îndeamnă ...