Cel mai longeviv presedinte AJF din Romania se RETRAGE dupa 24 de ani de activitate! Mihai Calistru: "Am putine emotii, dar iti vine randul sa te retragi"

Cel mai longeviv presedinte AJF din Romania se RETRAGE dupa 24 de ani de activitate! Mihai Calistru: "Am putine emotii, dar iti vine randul sa te retragi"
Asociatia Judeteana de Fotbal Botosani (AJF) va avea, incepand cu finalul anului 2014, un nou presedinte.

Timp de 24 de ani, AJF Botosani a fost condusa de Mihai Calistru, omul care a fost premiat de Mircea Sandu pentru ca a fost cel mai longeviv presedinte AJF din tara. Acesta a decis sa se retraga si sa lase fotbalul botosanean pe mana celor tineri.

"Nu imi este greu, dar e normal sa am, asa, putine emotii. La un moment dat iti vine randul sa te si retragi din activitatea asta, insa eu sunt foarte multumit de ce am facut in cei 24 de ani. Au fost ani grei. Imi aduc aminte cand am luat prima data Asociatia Judeteana de Fotbal, ca gaseam cu mare greutate 6-7 echipe ca sa facem si noi un campionat, ca sa dam si noi campioana judetului sa participe la barajul pentru Divizia C, in comparatie cu anul 2014, cand avem o serie de Liga a IV-a si doua de Liga a V-a. Am evoluat mult si ne mandrim cu judetul Botosani, pentru ca ne batem cu judetele puternice din tara, care au acelasi numar de echipe", ne-a declarat Mihai Calistru, presedintele AJF Botosani.



Pe data de 30 noiembrie, membrii afiliati ai AJF Botosani vor vota noul presedinte, insa Mihai Calistru crede ca, oricare ar fi acesta, nu va rezista 24 de ani.

"Nu cred ca va rezista urmatorul presedinte atatia ani, pentru ca e greu. Trebuie sa te dai si dupa unul si dupa altul, trebuie sa-i multumesti pe toti si e foarte greu, dar daca ai putina diplomatie te poti impune", a spus Calistru.

Acesta si-ar dori ca cel care il va inlocui la carma fotbalului botosanean sa ia de la el ce a fost bun, nu si ce a fost rau, iar rau in fotbal inseamna scandalurile care au loc la unele partide.

"As vrea ca urmatorul presedinte sa ia tot ce a fost bun de la mine, iar ce a fost rau sa lase deoparte (rade), pentru ca s-au facut si lucruri bune. Amintiri sunt foarte multe si sunt amintiri frumoase, dar sunt si necazuri. Atunci ma derangeaza foarte mult cand sunt scandaluri la unele jocuri. Ma deranjeaza extraordinar de mult", a mai precizat presedintele AJF Botosani.

Intrebat cum pot fi indepartate aceste scandaluri, Calistru a spus ca "e greu". Mihai Calistru mai spune ca daca noul presedinte ii va cere sa ramana langa el, va accepta cu mare placere.

"Depinde cine va iesi presedinte. Daca vrea sa mai raman langa el, sa-l sprijin si sa-l ajut, eu raman, daca nu, nu este nicio problema", a incheiat omul care a condus fotbalul din judetul Botosani timp de 24 de ani.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Expoziție foto-documentară deschisă la Școala Populară de Arte „George Enescu” din Botoșani (Foto)

astăzi, 12:59
33

Acorduri de pian și vioară au animat sala de festivități a Școlii Populare de Arte „George Enescu” Botoșani, în cadrul unui eveniment care a marcat 69 de ani de la trecerea &ic...

Biserica și școala, o șansă de dăinuire a satului românesc (Foto)

astăzi, 12:01
80

Privind astăzi satul românesc, descoperim un univers de tradiții și obiceiuri, ce respiră din ce în ce mai greu sub asaltul societății de consum, care contaminează fiecare fibră a ...

PSD Botoșani despre candidații cu afișaj ilegal: „E rușinos să le zâmbești alegătorilor de pe marile panouri ilegale”

astăzi, 11:42
96

PSD Botoșani are încredere că toate autoritățile competente în organizarea alegerilor vor lua toate măsurile necesare împotriva candidaților și formațiunilor politice care &i...