Cel mai bun sprinter din istorie, pe care Iftime îl voia la Botoșani, în centrul unui scandal în Marea Britanie!

"Ar fi extraordinar să-l putem lua. Doar să stea în stadion sau să se plimbe prin oraş, prin Botoşani, ar fi un câştig colosal. Visăm!", spune Valeriu Iftime în urmă cu o lună de zile.

Cel mai bun sprinter din istorie, pe care Iftime îl voia la Botoșani, în centrul unui scandal în Marea Britanie!

Usain Bolt (32 de ani) se află în centrul unui scandal, în presa tabloid din Anglia, după ce a petrecut o noapte în club, în Londra, şi a refuzat să plătească după ce s-a terminat petrecerea. Fostul sprinter nu a apucat să fugă, pentru că angajaţii localului au acţionat la timp, scrie Mediafax.

Bolt ar fi vrut să plece din club la ora 5 dimineaţa, susţine The Sun, citat de Mediafax, acesta fiind escortat de garda sa de corp spre maşină. Un membru al localului l-a luat la întrebări şi a venit cu un POS la jamaican, insistând ca acesta să plătească nota. Eforturile au fost în zadar însă. Potrivit The Sun, Bolt, clătinându-se, ar fi refuzat, lăsându-i cu ochii în soare pe reprezentaţii clubului.

Cel mai bun sprinter din istorie şi deţinătorul recordului all-time la suta de metri (9,58 secunde, la Jocurile Olimpice de la Beijing 2008), Usain Bolt s-a retras din altletism în 2017 şi a încercat să devină fotbalist, însă nu i-a mers prea bine şi a renunţat la noul proiect din viaţa sa.

Jamaicanul a dat probe în Australia, la Central Coast Mariners, dar a fost anunţat că nu va fi oprit în lot. De curând, Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoşani, a anunţat că e interesat să-l aducă în România: "Ar fi extraordinar să-l putem lua. Doar să stea în stadion sau să se plimbe prin oraş, prin Botoşani, ar fi un câştig colosal. Visăm! Nu-l mai face nimeni fotbalist, nici măcar Botoşaniul, care salvează de la Ongenda în sus. Mă puneţi pe gânduri! Chiar mă gândesc să-i fac o ofertă. Am să pun pe cineva să-l caute, vă promit!", declara omul de afaceri din Botoşani, la finalul lunii ianuarie..

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

astăzi, 19:49
29

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 19:02
33

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

astăzi, 18:22
32

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...