Ce transfer! Noul Ngadeu a semnat cu FC Botoșani

FC Botoșani a reușit achiziția verii. Joyskim Aurélien Dawa Tchakonte a semnat cu FC Botoșani. Născut în Franța și cu cetățenie cameruneză Aurélien Dawa are 25 de ani și a jucat la Valmiera (Lituania), FK Mariupol (Ucraina), Gil Vicente (Portugalia) și AS Monaco B.

Are opt selecții la echipa națională a Camerunului, fiind coleg cu „Mișu” Ngadeu, fostul căpitan al roș-alb-albaștrilor.

În sezonul precedent, Dawa a jucat 13 meciuri și a marcat un gol pentru Valmeira. De asemenea, în acest start de sezon a jucat de doua ori în preliminariile Conference League.

În naționala Camerunului a fost debutat  de celebrul Clarence Seedorf, fost fotbalist la Ajax, Inter, Real Madrid și AC Milan.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Elevii unui liceu dintr-o localitate din Botoșani au spus, de Ziua Internațională a Educației, STOP violenței! (foto)

astăzi, 20:35

Activitatea face parte din cadrul proiectului educațional interinstituțional „Copilărie în siguranță!ʺ, care se va derula pe parcursul anului școlar 2024-2025. Scopul activității ...

Amenzi usturătoare aplicate de către inspectorii ITM Botoșani angajatorilor găsiți în neregulă!

astăzi, 20:00

În urma controalelor, au fost constatate 86 deficienţe pentru care au fost dispuse măsuri de remediere, au fost aplicate 7 sancţiuni contravenționale, din care 2 avertismente și 5 amenzi, &...

Decizie a Parlamentului: PFA-urile, întreprinderile familiale și întreprinderile individuale își vor putea schimba regimul juridic!

astăzi, 19:20

Prin excepție de la prevederile art. 21, 27 și 33, persoanele fizice autorizate, întreprinderile individuale și întreprinderile familiale vor putea opta, după minimum un an de funcțio...