Ce spune Marius Croitoru despre o revenire la FC Botoșani

FC Botoșani este ultima în ierarhia din SuperLiga României, după ce a pierdut cu Sepsi Sfântu Gheorghe, în etapa a 13-a, scor 2-5.

Ce spune Marius Croitoru despre o revenire la FC Botoșani

 Marius Croitoru  Foto: digisport.ro

La finalul meciului, Dan Alexa, antrenorul moldovenilor, a anunțat că ia în calcul să părăsească banca tehnică, motiv pentru care s-a pus problema cine va urma la ”cârma” echipei.

Croitoru nu ia în considerare să revină la FC Botoșani

Marius Croitoru a explicat în cadrul emisiunii Liga Digisport că nu ia în calcul revenirea la FC Botoșani, chiar dacă fosta sa echipă trece printr-o perioadă extrem de dificilă.

Tehnicianul a explicat că a mai vorbit o singură dată cu Valeriu Iftime, de când a plecat de la echipă, însă nu s-a pus problema revenirii sale.

Mai mult, Croitoru a precizat că licența de antrenor îi permite să antreneze în SuperLiga României ca secund, în timp ce în Liga 2 poate fi ”principal”.

”După ce am plecat, am mai vorbit o singură dată. Nu se pune problema să revin, nu s-a schimbat nimic. Am vorbit o singură dată, l-am rugat ceva. Eu aș putea să antrenez oriunde, antrenor secund în SuperLigă și principal la Liga 2, licența îmi permite acest lucru. Antrenorii străini din România nu au carnet de antrenor”, a spus Marius Croitoru la emisiunea Liga Digisport.

Marius Croitoru a mai fost antrenor la FC Botoșani între iunie 2019 și iulie 2022, dar și în perioada iunie – august 2023.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

AJPIS Botoșani: Bani în Trezorerie pentru plata indemnizațiilor și a alocațiilor!

astăzi, 19:40

Suma totală platită este de 6.300.570  de lei. Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc: - Alocația lunară de plasament - Alocația lunară de plasament pentru copilul cu hand...

Alexandra Huțu, PSD: „Rezultatele premierului Ciolacu, recunoscute la nivel european prin funcțiile obținute de România în Comisia și Parlamentul UE”

astăzi, 19:03

„Domeniul pe care îl va administra este unul dintre cele mai importante la nivel european - Competențe și Educație, Locuri de muncă și drepturi sociale, demografie - cu un buget de 23...

Accident pe drumul dintre Hudum și Baisa: Patru persoane au ajuns la spital! (foto)

astăzi, 18:31

Patru persoane au ajuns la spital în urma unui accident rutier ce s-a produz în această după-amiază pe E 58, între localitățile Hudum și Baisa. La fața locului s-au deplasa...