Ce decizie a luat astăzi Comisia de Apel în cazul Rapidului! Unde va juca FC Botosani?

Ce decizie a luat astăzi Comisia de Apel în cazul Rapidului! Unde va juca FC Botosani?
Deși înfățișarea ar fi trebuit să înceapă la 9:00, completul de judecată a intrat în sală cu o întârziere de aproape două ore. Abia la ora 11.00 s-a comunicat decizia de amânare, pentru 24 august.

Rapidiștii au făcut apel la decizia inițială a Tribunalului București, prin care societatea ar trebui să intre în faliment pentru datorii de peste 4 milioane de euro.

Motivația deciziei este lipsa de procedură. Mâine era deadline-ul LPF privind participarea Rapidului în Liga 1. Liga va publica un comunicat despre situația clubului în următoarele ore. Cel mai probabil giuleștenii nu vor juca în Liga 1, locul lor urmând să fie luat de ACS Poli Timișoara.

Mai e o variantă: să ajungem la un campionat cu 13 echipe. Pentru că Rapid nu poate semna cu nici un jucător, după 2 meciuri va fi exclusă din campionat pentru neprezentare, iar adversarele sale vor câștigat cu 3-0 la "masa verde" restul partidelor.

FC Botosani asteapta comunicatul oficial al LPF pentru a sti unde va face deplasarea.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Post vacant într-o parohie din Botoșani, se caută preot pentru 230 de familii!

astăzi, 12:42
169

Mitropolia Moldovei și Bucovinei a actualizat, pe 3 mai 2024, lista cu parohiile vacante pentru care pot opta pentru transfer doar preoții din cadrul Eparhiei Iașilor care întrunesc condiții...

Focul pus cu intenție a distrus tone de furaje, pompierii au reușit să salveze casa și animalele!

astăzi, 10:52
232

Pompierii botoșăneni au fost la datorie 24 de ore din 24 pentru intervenția imediată la solicitările cetățenilor și gestionarea optimă a situațiilor de urgență, produse la nivel local....

Cuvintele inspiraționale ale unui profesor din Botoșani către elevul său olimpic: ”În clipele când îți scriu aceste rânduri…” (Foto)

astăzi, 09:35
814

Or Botoșanii dispun de o bogăție uriașă. Începând cu cele mai importante colegii și terminând cu ultimul cătun al județului, găsim profesori dedicați, dispuși să ofere ma...