Căpitanul Craiovei, provocare pentru fani: ”Pentru voi, să umpleţi un stadion cu Botoşani e la fel de greu cât e pentru noi să…”

Căpitanul Craiovei, provocare pentru fani: ”Pentru voi, să umpleţi un stadion cu Botoşani e la fel de greu cât e pentru noi să…”

   Foto: Fanatik.ro

Universitatea Craiova strigă adunarea pe Stadionul „Ion Oblemenco” la meciul cu FC Botoșani. Nicușor Bancu i-a provocat pe fanii din Cetatea Băniei, după ce a fost huiduit pe stadion.

„Mă numesc Nicuşor Bancu şi sunt căpitanul Universităţii Craiova. Am jucat timp de 10 ani cu leul pe piept. În acest timp, am suferit şi două accidentări grave. Şi, din această calitate, aş vrea să mă deschid în fața voastră și să vă spun cum se simt lucrurile şi din partea noastră, a jucătorilor. (…) Cum v-aţi simţi voi, dacă aţi juca pentru Universitatea şi aţi fi huiduiţi de sute de oameni, la o simplă pasă la portar, la scorul de 2-0? (…) Mi se pare că acesta e un punct de cotitură în viaţa Universităţii Craiova, aşa că îmi permit să vă lansez o provocare. Vreţi să arătăm întregii ţări că putem trece împreună prin momentele dificile, nu divizaţi şi certaţi? Vreţi să fim mai puternici? Vreţi să creăm cu adevărat o echipă, o familie de care să se teamă toţi adversarii? Atunci haideţi să umplem stadionul cu FC Botoşani. Pentru voi, să umpleţi un stadion cu Botoşani e la fel de greu cât e pentru noi să câştigăm într-o deplasare la Cluj sau la FCSB. Adică e foarte greu, dar nu e imposibil. Cred în voi, aşa cum cred şi în noi. Putem să fim 30.000 cu Botoşani!”, a transmis Nicușor Bancu.

Universitatea Craiova a pus în vânzare biletele pentru meciul cu FC Botoșani.

Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) și deținătorul de drepturi TV au anunțat programul etapei a XIII-a din SuperLiga Romania, prima programată după întreruperea campionatului cauzată de acțiunile loturilor naționale. În această rundă, FC Botoșani se va deplasa în Bănie pentru confruntarea cu Universitatea Craiova, partida urmând a se disputa duminică, 20 octombrie 2024, de la ora 16:00.

Fanii „juveților” își pot cumpăra tichete atât online, cât și de la magazinele oficiale ale formației din Cetatea Băniei.

„Căpitanul a lansat provocarea: unitate în teren și-n tribune. 30.000 de suflete care să ne susțină 90 de minute și noi nu vom avea nicio scuză dacă nu obținem victoria! În curând, de la casele de bilete situate la Sala Polivalentă. Datele meciului vor fi stabilite ulterior de Liga Profesionistă de Fotbal. Închide televizorul, Știința are nevoie de tine in tribune!”, au scris oltenii pe pagina oficială de Facebook.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Schimbare majoră pentru diplomele de absolvire emise de facultățile din întreaga țară!

astăzi, 14:00

În premieră, vor avea un element distinct care să le permită să fie mai vizibili și pentru angajatorii din străinătate. Este un pas extrem de important în procesul digitalizării. ...

Scriitorul Corneliu Filip își lansează două cărți la Botoșani!

astăzi, 13:16

Muzeul Județean Botoșani găzduiește sâmbătă, 5 octombrie 2024, ora 11.00, la Galeriile de Artă „Ștefan Luchianˮ, lansarea volumelor Secvențe botoșănene peste decenii (1982-2022...

Botoșănean de 19 ani urmărit prin INTERPOL, adus în țară și încarcerat!

astăzi, 13:00

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale – Compartimentul Urmăriri Botoșani au identificat locul în care se afla tânărul de 19 ani, din municipiul Dorohoi, p...