Campionatul Naţional de Lupte- cadeţi a început la Botoşani cu ministrul Dunca şi preşedintele FRL! FOTO, VIDEO
SPORT

Zeci de luptători- cadeţi şi antrenorii lor au au intrat în focul competiţiilor din cadrul Campionatului Naţional de Lupte destinat cadeţilor, ministrul Marius Alexandru Dunca fiind prezent la ceremonia de deschidere, alături de liderii Federaţiei Română de Lupte.

Campionatul Naţional de Lupte- cadeţi a început la Botoşani cu ministrul Dunca şi preşedintele FRL! FOTO, VIDEO

   Foto: Ştiri.Botoşani.Ro

Ceremonia de deschidere a Campionatului a avut loc în prezenţa ministrului Tineretului şi Sportului, Marius Alexandru Dunca, a preşedintelui Federaţiei Române de Lupte, Răzvan Pârcălabu precum şi a autorităţilor judeţene şi a parlamentarilor de Botoşani.

Ministrul Dunca le-a transmis sportivilor că eforturile lor sunt apreciate şi că disciplina şi antrenamentul continuu îi va transforma în campioni. Oficialul a fost premiat de Federaţia Română de Lupte cu un tricou de campion şi cu o plachetă.

Pe saltelele din Sala Polivalentă se vor întrece până duminică cei mai buni luptători de la mai multe cluburi din ţară, la stilurile greco-romane, lupte feminine şi lupte libere.


















 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

astăzi, 21:14
310

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
332

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
202

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...