Campionatul Balcanic de cros are loc duminică la Botoșani: Participă 100 de sportivi din opt țări!

Campionatul Balcanic de cros are loc duminică la Botoșani: Participă 100 de sportivi din opt țări!

Municipiul Botoșani găzduiește duminică, 4 noiembrie 2018, o nouă ediție a Campionatului Balcanic de cros. Competiția este organizată de către Federația Română de Atletism și este dedicată juniorilor, tineretului și seniorilor.

La acestă întrecere s-au înscris 99 de sportivi din opt țări: Turcia, Serbia, Albania, Bulgaria, Republica Moldova, România, Ucraina și Macedonia.

Se va alerga la feminin și masculin, la individual și pe echipe. Fiecare echipă va fi formată din patru sportivi, dar numai trei vor puncta în clasament.

România va fi reprezentată la această întrecere de următorii sportivi: Angela Veronica Olenici, Loredana Viziteu, Yasmina Tămășilă, Antonia Gabriela Bodnariuc, Adrian Garcea, Mihai Cochior, Cătălin Tecuceanu, Peter Daniel Herman, Alina Dumitrița Butnariu, Oana Diana Miruna Ivăncescu, Cristina Daniela Bălan, Julia Milena Augsburger, Dorin Andrei Rusu, Nicolae Marian Coman, Laviniu Mădălin Chiș, Ionuț Valentin Drăgușin, Roxana Elisabeta Bîrcă, Cristina Simion, Claudia Prisecaru, Paula Claudia Todoran, Ilie Alexandru Corneschi, Marius Marian Bușcă, Ștefan Iulius Gavril, Gabriel Cristian Luțic.

Antrenori: Erzilia Tîmpău, Viorel Popovici, Cristian Prâsneac, Margareta Barbu, Sergiu Dascălu.
Șef delegație: Ion Bura.
Oficial: Ioan Lucian Vieru.
Doctor: Beatrice Costandache.
Maseur: Sebastian Bularda.

Campionatul Balcanic de cros se va alerga în Pădurea Rediu, iar primul start se va da la ora 10:00.

Competiția de la Botoșani reprezintă și un ultim test în vederea participării la Campionatul European de cros de la Tillburg (Olanda), din 9 decembrie 2018.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
110

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
120

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...

Au plecat la Dorohoi, iar în urma lor a urmat dezastrul: Blocul evacuat, bunuri distruse, mii de lei topiți!

astăzi, 15:49
1013

Printr-un apel la 112, pompierii au fost anunțați că iese fum de pe geamurile unui apartament. Se pare că proprietarii au plecat până în municipiul Dorohoi, județul Botoșani, iar &i...