CA LA NUNTA! FCM Dorohoi, incurajata tot meciul de o formatie de muzica populara - VIDEO

CA LA NUNTA! FCM Dorohoi, incurajata tot meciul de o formatie de muzica populara - VIDEO
Atmosfera traita, marti dupa-amiaza, pe stadionul "1 Mai" din Dorohoi nu o traiesti pe orice stadion din tara, ci mai degraba o traiesti la o nunta.

Echipa de Liga a III-a, FCM Dorohoi, a fost incurajata in timpul partidei cu Stiinta Miroslava, scor 3-2, de o formatie de muzica populara.

"Inarmati" cu doua trompete, doua tromboane, un saxofon si o toba, suporterii cantareti i-au incurajat pe dorohoieni cu sarbe si batute.



Un moment inedit s-a petrecut cand cele doua echipe au iesit de la vestiare si au salutat publicul, pe stadionul din Dorohoi fiind cantat "Imnul national al Romaniei", chiar de catre cei din tribuna.

"E ceva neobisnuit, dar sa stiti ca ne-au dat energie, mai ales in repriza a doua", ne-a spus un jucator al Dorohoiului.



Vezi mai jos video cu suporterii cantareti!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Astăzi, în Sfânta şi Marea Vineri (Zi aliturgică. Denia Prohodului Domnului), îl cinstim pe Sf. Cuv. Irodion de la Lainici (Slujba lui se va săvârși marți, a treia zi de Paști)

astăzi, 08:11
4

 Cu multă dorire în suflet pentru viaţa monahală, la vârsta de 22 de ani a intrat în monahism la Mănăstirea Cernica, o adevărată şcoală isihastă. Aici, tânărul ...

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
259

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
229

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...