Bun si asa! Punct cu noroc

Bun si asa! Punct cu noroc
Preşedintele clubului FC Botoşani, Cornel Şfaiţer s-a declarat multumit după egalul reuşit de "roş-alb-albaştrii" la Tulcea (0-0).

"A fost un punct meritat, am jucat binişor. Ne-am apărat sus. A jucat bine echipa. Terenul a fost însă foarte prost, aşa cum era la noi înainte şi gazdele au fost dezvantajate. La ce lot aveam noi, putem lua puncte de la orice echipă! Deci nu e o surpriza ca am scos un punct la Tulcea", a declarat Cornel Şfaiţer, pentru MartorIncomod.ro, care a precizat şi că jucătorii vor fi recompensaţi cu 600 de lei de fiecare pentru rezultatul obţinut.

Finaţatorul grupării botoşănene, Valeriu Iftimie a afirmat la rândul său că rezultatul a fost unul norocos şi că meritul acestuia îi aparţine antrenorului Popovici.

"Am jucat curajos şi nu ne-am apărat supranumeric. Deşi au dominat, gazdele nu şi-au creat multe ocazii de gol. 0-0 la Tulcea e un rezultat bun. Nu e un scor norocos în care noi ne-am cotit în tribună şi ei au dat în noi", a declarat patronul de la "Elsaco", care a precizat că "meritul principal pentru acest punct e al antrenorului Popovici".

În urma jocului, Iftimie i-a remarcat pe Prisacă şi Ţigănaşu, dar a rămas dezamăgit de evoluţia jucătorilor Porfireanu, Ursu şi Pedrosa.

"Pot să-i remarc pe portarul Prisacă şi pe mijlocaşul Ţigănaşu, care devine un candidat serios pentru titularizarea pe banda stîngă, la mijlocul terenului. Porfireanu, din şapte situaţii n-a fructificat decât una şi Ursu, a pierdut unele bune oportunităţi în dueluri unu la unu, dar cînd faci egal la Tulcea fără să stai cu fundul în poartă şi fără să şutezi în tribuna e bine", a declarat finantatorul Valeriu Iftime, care a adaugat ca dacă ar fi avut un bun atacant, FC Botoşani putea suprinde pe contraatac echipa gazdă, numai că brazilianul Pedrosa este lent pentru un astfel de stil de joc.

În urma rezultatului obţinut astăzi la Tulcea în faţa Deltei (0-0), echipa lui Popovici a sărit o poziţie în clasament, urcând pe locul 9 cu 18 puncte la activ.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

(P) Ghid complet pentru achiziționarea unui nou aragaz

astăzi, 15:40
4

Cu ce îți petreci cel mai mult timp în bucătărie? Cu gătitul, desigur! Asta înseamnă că ai nevoie de cele mai bune aparate care să-ți ușureze munca și să facă din rețete...

Tineri din Dorohoi reținuți de polițiști, au lăsat un bărbat fără telefon în preajma sărbătorilor!

astăzi, 15:39
2

Luni, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele a doi tineri, din municipiul Dorohoi, bănuiți de comiterea infracțiunii de t...

Programul de la Pașapoarte în minivacanța de 1 Mai și Paște suferă modificări!

astăzi, 15:22
19

În minivacanța de 1 Mai și de Paște, adică în perioada 1 – 6 mai, angajații Serviciului Public Comunitar de Pașapoarte din Botoșani nu vor avea program de lucru cu publicul....