Bulgarii de la FC Botoșani vor fi amendați de conducători! Unul dintre ei a fost cel mai slab în meciul cu Pandurii!
SPORT

Bulgarii de la FC Botoșani vor fi amendați de conducători! Unul dintre ei a fost cel mai slab în meciul cu Pandurii!
Plamen Iliev si Radoslav Dimitrov urmeaza sa fie amendati de conducerea clubului FC Botosani pentru ca au incalcat Regulamentul de Ordine Interioara, dupa ce au refuzat sa fie prezenti la conferinta de presa organizata de club inaintea meciului cu Pandurii.

Inaintea partidei, ofiterul de presa al clubului a instiintat jurnalistii acreditati ca urmeaza sa ajunga la conferinta de presa Leo Grozavu, precum si cei doi bulgari, insa la conferinta a venit doar antrenorul si capitanul echipei, Gabriel Vasvari. 

Iliev si Dimitrov au refuzat sa fie prezenti in fata jurnalistilor pe motiv ca oficialii clubului nu le pune la dispozitie un traducator, asta desi cei doi fotbalisti inteleg si vorbesc bine limba romana.

"Le-am spus personal că trebuie să fie prezenţi şi au refuzat. Au refuzat, vor plăti, pentru că nu e normal ce au făcut. Vor fi amendaţi conform Regulamentului de Ordine Interioară", a fost reactia antrenorului leo Grozavu.

Daca Iliev a mai avut cateva interventii la meciul cu Pandurii, pierdut de FC Botosani cu scorul de 2-1, fiind notat cu 6 de Gazeta Sporturilor, Radoslav Dimitrov a fost cel mai slab jucator de pe teren, primind nota 3.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Centrul Vechi s-a umplut de oameni și mașini! Care au fost „vedetele” la Retroparada Primăverii (Foto, Video)

astăzi, 12:50
149

Retroparada Primăverii, eveniment organizat de Retromobil România, a fost și anul acesta un prilej pentru botoșăneni de a adimira mașini construite în ultima jumătate de secol, unele...

Apă sistată într-un oraș și mai multe localități din Botoșani!

astăzi, 12:09
199

Urmare a avariei produse în zona localității Leorda pe conducta din oțel Ø 400 mm, remediată operativ de echipele Nova Apaserv Botoșani, și având în vedere că umplerea ...

Polițiștii de frontieră continuă să curățe Prutul de plase monofilament interzise de lege!

astăzi, 11:35
56

În ultima săptămână, poliţiştii de frontieră botoșăneni care executau misiuni de patrulare pe râul Prut sau în cooperare cu reprezentanți ai A.J.V.P.S. Botoșani, cu a...