Buga în Ghencea, Neaga în Giuleşti

Buga în Ghencea, Neaga în Giuleşti

 Steaua si Rapid pun la cale mutarea anului, intentionând sa faca un schimb între cei doi atacanti. Copos si Becali neaga întelegerea, însa tranzactia va fi finalizata odata cu reunirea loturilor.  

In ciuda faptului ca informatia publicata ieri în ProSport, cum ca Neaga este aproape de un transfer în Giulesti, este infirmata de patronii celor doua echipe, sansele ca aceasta mutare sa se materializeze cresc.

Contactele dintre cele doua cluburi pe aceasta tema au fost intensificate dupa ce stirea a fost facuta publica. In aceasta ecuatie a mai aparut un element care ar putea fi hotarâtor: rapidistii ar agrea un schimb Neaga - Buga. Daca statutul de persona non grata al lui Rica în Ghencea este recunoscut prin declaratiile lui Gigi Becali, despre caderea lui Buga în dizgratie nu se vorbeste decât “off the record`. Cu toate acestea, ProSport a scris si pe finalul anului trecut ca Mugurel nu este în cele mai bune relatii cu actuala conducere, randamentul sau fiind mult diminuat fata de perioada când Rapid era antrenata de Razvan Lucescu.

In plus, Buga a fost foarte aproape, în urma cu un sezon, sa mearga la Steaua, el primind la un moment dat si un avans din partea lui Becali. Mutarea sa în Ghencea a cazut însa în ultimul moment. Acum ar fi o oportunitate, atât pentru Buga, cât si pentru Neaga, sa-si relanseze carierele, ambii ajungând în acest moment la plafonare.

 

Aflat în Belgia, acolo de unde încearca sa mai aduca întariri, Rednic s-a ferit sa dea un raspuns cert referitor la “mutarea iernii` pe piata interna a transferurilor. “Sunt foarte multe speculatii, si orice declaratie poate fi interpretata, de aceea prefer sa vorbesc saptamâna viitoare, când revin în tara, despre toate transferurile Rapidului`, a spus Rednic. Cu toate acestea, tehnicianul giulestean a recunoscut ca a avut o colaborare foarte buna cu Neaga. “Il cunosc bine si nu e un secret ca l-am apreciat mereu, dar de aici pâna la a discuta despre un transfer al lui acum e o diferenta. Veti vedea la reunire care sunt achizitiile noastre`, a încheiat antrenorul visiniilor, Mircea Rednic.

Dani Coman: “Adrian Neaga e bun!`

Unul dintre cei care s-au declarat încântati de posibilitatea ca Adrian Neaga sa îmbrace tricoul alb-visiniu este chiar portarul “feroviarilor`, Dani Coman. “Domnul Rednic stie daca avem nevoie de întariri, daca este nevoie de vreun jucator pe un post anume. Mi-as dori foarte mult sa ajunga Neaga la Rapid, este un fotbalist bun, este prietenul meu`, a spus “Robocop` la întoarcerea sa din vacanta. Coman si Neaga se cunosc înca de pe vremea junioratului, când cei doi fotbalisti evoluau pentru FC Arges.

3 goluri a reusit atacantul Mugurel Buga pentru formatia din Grant în acest sezon al Ligii I.

1 gol a marcat Adrian Neaga pentru echipa ros-albastra în cele 19 etape disputate pâna acum. www.prosport.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O tânără rănită după ce a căzut de pe bicicletă, ajutată de pompierii militari să ajungă la ambulanță! (Foto)

astăzi, 18:12
48

La caz s-a deplasat, inițial, un echipaj aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani. Cadrele medicale au constatat faptul că nu o pot transporta la ambulanță și au solicitat...

Un transformator suprasolicitat a provocat un incendiu la Flămânzi; clădirile din jur, la un pas de dezastru! (Foto, video)

astăzi, 18:03
70

La caz s-au deplasat pompierii de la Punctul de Lucru Flămânzi, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dar și reprezentanți ai furnizorului de energie electrică. Aceștia au cons...

DNSC avertizează: Neatenția și entuziasmul sărbătorilor vă pot lăsa pradă infractorilor cibernetici! Cum vă puteți proteja!

astăzi, 16:29
31

”Este esenţial să rămâneţi la curent cu cele mai recente ameninţări, deoarece sărbătorile vin împreună cu riscuri de fraudă online. Infractorii cibernetici folosesc frecven...