Brilliant Taekwondo Sporting Club Botoșani, la Stagiul Tehnic Național! FOTO

Brilliant Taekwondo Sporting Club Botoșani, la Stagiul Tehnic Național! FOTO

În această săptămână (30 iulie – 06 august), Asociația Brilliant Taekwondo Sporting Club a participat la Stagiul Tehnic Național organizat de Federația Română de Taekwondo WT. Această desfășurare sportivă a avut loc în stațiunea Eforie Sud și a adunat la start 430 de sportivi de la peste 30 de cluburi de profil din țară.

Clubul botoșănean a participat cu o delegație formată din 12 persoane, din care 9 sportivi și 3 oficiali. Stagiul Tehnic Național a avut un caracter de pregătire tehnică, tactică și metodologică și s-a finalizat cu examene de grad : centuri colorate și centuri negre.

În urma participării la examenele de grad toți membrii delegației botoșănene au obținut cu brio noile grade după cum urmează:

- Bojincă Georgiana Denisa – 1 Kup – Centură roșie cu tresă neagră
- Tofan Mario Alexandru – 1 Poom – Centură neagră primul grad (<15 ani)
- Ignat Andreea Gabriela – 1 Poom – Centură neagră primul grad (<15 ani)
- Dîrvariu Robert Gabriel – 1 Poom – Centură neagră primul grad  (<15 ani)
- Burlacu Rareș Ștefan – 1 Dan – Centură neagră primul grad (>15 ani)
- Corduneanu Andreea – 2 Poom – Centură neagră al doilea grad  (<16 ani)
- Matei Denis Paul – 4 Dan – Centură neagră al patrulea grad  (>21 ani)





Împreună cu cei care au susținut examene de grad au participat la Stagiul Tehnic Național următorii : Matei Diana (sportiv), Hobjilă George (sportiv), Maxim Alexandru (sportiv), Matei Pavel (tehnician) și Matei Nicoleta (conducător de delegație).

"Sunt extrem de bucuros să avem 4 noi centuri negre și 1 centură tresă neagră în cadrul clubului, fapt de crește valoarea noastră. Ne pregătim de toamna competițională, luna septembrie fiind o lună potrivită pentru a ne verifica forma sportivă", a declarat președintele-antrenor al Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, Denis-Paul MATEI – 4 Dan.

Comunicat de presa

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

38 de ani de la dezastrul de la Cernobâl. La Botoșani ”bate-un vânt ciudat…” (Foto)

astăzi, 14:26
235

Pe 26 aprilie 1986, la ora 01:23 noaptea, cel de-al patrulea reactor al centralei nucleare a explodat. O explozile care a degajat emisii puternic radioactive, nori întregi începând c...

Centrul Vechi s-a umplut de oameni și mașini! Care au fost „vedetele” la Retroparada Primăverii (Foto, Video)

astăzi, 12:50
410

Retroparada Primăverii, eveniment organizat de Retromobil România, a fost și anul acesta un prilej pentru botoșăneni de a adimira mașini construite în ultima jumătate de secol, unele...

Apă sistată într-un oraș și mai multe localități din Botoșani!

astăzi, 12:09
297

Urmare a avariei produse în zona localității Leorda pe conducta din oțel Ø 400 mm, remediată operativ de echipele Nova Apaserv Botoșani, și având în vedere că umplerea ...