Botosanenii s-au intors cu 31 de medalii de la un turneu de taekwondo, organizat la Cluj! FOTO

Botosanenii s-au intors cu 31 de medalii de la un turneu de taekwondo, organizat la Cluj! FOTO
La finele saptamanii trecute, doua cluburi din Botosani au participat la TROPHEUM NAPOCENSE HADRIANUM AELIUS - TAEKWONDO WTF (Kyorugi Clasele A și B & Kyokpa) - Ediția II.

Au participat peste 200 de sportivi de la 16 cluburi din România, județele Bistrița-Năsăud, Iași, Cluj, Harghita, Mureș, Tg. Jiu, Botoșani, Covasna, Brașov și mun. București.

Brilliant Taekwondo Sporting Club
 (foto jos) a participat cu un lot redus format din cei mai mici sportivi, la Trofeul Napocense Hadrianum Aelius in orasul Apahida din judetul Cluj.

La inceputul seriei de competitii de verificare inaintea Campionatelor Nationale pentru toate categoriile de varsta, conducerea clubului a organizat participarea prin 3 loturi distincte pentru a verifica majoritatea sportivilor, atat incepatorii cat si cei avansati, la competitiile organizate in cele 3 weekend-uri consecutive.

Toti cei 6 sportivi participanti s-au intors cu rezultate multumitoare, obtinand 2 medalii de argint prin Andreea Ignat si Catalin Cicu si 4 medalii de bronz prin Fabian Strungaru, Maximilian Amironesei, Eduard Moscalu si Alberto Ganfiuc.

"Suntem foarte multumiti de sportivii nostri, care s-au ridicat la asteptarile noastre. Lipsa de experienta i-a impiedicat sa obtina rezultate mai mari, insa acestia au pierdut la limita meciul decisiv. In aceste saptamani s-a vazut devotamentul acestora pentru Taekwondo in cadrul antrenamentelor, pregatirea sportivilor fiind una intensa. Ne pregatim temeinic de Campionatele Nationale de Juniori si Seniori din luna aprilie si de Campionatele Nationale de Copii si Cadeti din luna mai, unde vrem sa dovedim ca suntem un club puternic ce poate scoate campioni nationali in mai putin de un an de activitate", au precizat cei de la Brilliant Taekwondo Sporting Club, intr-un comunicat de presa.
CS REAL TAEKWONDO TEAM BOTOȘANI (foto jos), club cu peste 1500 de medalii obținute în cei 9 ani de la înființare, a participat cu un lot de 28 sportivi și a obținut un număr de 24 de medalii la cele două categorii din cadrul competiției clujene, sub indrumarea antrenorului Nicoae Pasniciuc.

Locul I: Leahu Claudia, Vamanu Andrei Marius, Ivanov Serena, Buzuc Denis, Chiaburu Gabriel, Costea Darius Adelin, Hermeniuc Bianca, Iacob Iustina Andreea, Marin Bianca, Maftei Marian, Mișcodan Amalia, Țăruș Mihai,.

Locul II: Chiaburu David, Grădinaru Adina, Filip Marian.

Locul III: Ichim Cosmina, Halaicu Vasile Cristian, Aparaschivei Roberta Ioana, Chelariu Alessio, Cojocariu Mihai, Ivanov Ștefan, Marin Răzvan, Șocarici Darius, Șerban Vasilică, Țăruș Paul Bogdan.

Prestație deosebită au avut și sportivii Radiș Andy Eduard, Dîrvariu Robert și Aparaschivei Paul.

La clasamentul pe echipe CS REAL TAEKWONDO TEAM BOTOȘANI a obținut 3 trofee:
- Locul al II-lea – Clasament Juniori,
- Locul al III-lea – Clasament Cadeți
- Locul al III-lea – Clasament general.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Te plimbi prin parc? Atenție la păsările ocrotite de lege. Ce facem cu un ciuf de pădure căzut din cuib! (Foto, Video)

astăzi, 11:26
31

În perioada primăverii, când puii de ciuf încep primele lecții de zbor, se întâmplă des ca aceștia să cadă pe pământ.Uneori se rănesc, astfel că este n...

Programul complet pentru Zilele Municipiului Botoșani, când urcă pe scenă Carla`s Dreams și Ștefan Bănică!

astăzi, 11:18
128

Deschiderea oficială a evenimentului are loc pe 9 mai, începând cu ora 18:00. Botoșănenii și nu doar se pot bucura de street food, parc de distracții și muzică în aer lib...

Au început pregătirile pentru a XVII-a ediție a Târgului Meșterilor Populari la Botoșani!

astăzi, 10:52
69

În perioada 10 – 12 mai, pe Pietonalul „Unirii” din Botoșani are loc cea de-a XVII-a ediție a Târgului Meșterilor Populari. Evenimentul este organizat de Centrul Jude...