Botoșăneanul Mihai Bordeianu pleacă de la CFR Cluj și va semna în Arabia Saudită!

Botoșăneanul Mihai Bordeianu pleacă de la CFR Cluj și va semna în Arabia Saudită!

CFR Cluj este nevoită să renunțe la unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei. Cumpărat în urmă cu 3 sezoane de la FC Botoșani, Mihai Bordeianu, născut chiar în județul Botoșani, va pleca la Al-Qadisiyah.

Suma totală de transfer se ridică la 1,2 milioane de euro, din care aproximativ 120.000 ar putea ajunge în conturile echipei lui Iftime, daca negocierile cu CFR Cluj vor avea succes. La Al-Qadisiyah, Bordeianu va avea un salariu de 650.000 euro.

Suma de transfer va fi plătită în două tranșe, 600.000€ acum și 600.000€ în vară. Dacă a doua tranșă nu va fi achitată, Bordeianu va reveni la CFR.

Mihai Bordeianu a fost luat de FC Botoșani de la FCM Dorohoi și cedat la CFR pentru 200.000 euro. Cu formația Clujeană a devenit campion al României, a jucat în primăvara Europa-League și a intrat în vizorul echipei naționale.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bunica Viorica a dispărut de acasă, sunați la 112 dacă o vedeți!

astăzi, 07:07

Taraș Viorica este din localitatea Pădureni, comuna Coșula. Miercuri seara, la ora 19:00, a plecat de la locuința unei cunoștințe înspre domiciliul său, însă până în p...

Sucevean prins la Botoșani cu un transport de material lemnos neînregistrat corect!

Miercuri, 17 Aprilie 2024
66

Marți,16 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 6 Pomârla au oprit pentru control, pe drumul public din comuna Șendriceni, o autoutilitară condusă de un bărb...

ITM le-a pus gând rău angajatorilor din panificație: Sute de mii de lei amendă pentru nerespectarea normelor de siguranță a muncii!

Miercuri, 17 Aprilie 2024
121

În perioada 09 -12.04.2024, atât pe timpul zilei, cât și pe timpul nopții, a avut loc Campania Națională pentru verificarea modului în care sunt respectate prevederile lega...