Botosaneanul Florin Andone e in forma maxima: A marcat al treilea gol la rând în La Liga

Botosaneanul Florin Andone e in forma maxima: A marcat al treilea gol la rând în La Liga
Florin Andone (23 de ani) se află într-o formă maximă la Deportivo. Devenit jucător de bază al grupării antrenate de Gaizka Garitano, Andone a mai înscris un gol important pentru Super Depor și în actuala etapă din Spania (a 13-a), în partida Malaga - Deportivo 4-3.

În minutul 72 al partidei de pe Estadio La Rosaleda, dintre Malaga și Deportivo, scor 4-3, în fața a 12679 de spectatori, internaționalul român, nascut la Joldesti-Vorona, a marcat un gol extrem de important. Andone a reluat superb, cu capul, din interiorul careului, o centrare de pe dreapta, pe sub Kameni (portarul gazdelor), care nu a mai avut cum interveni.

Era golul al doilea al celor de la Deportivo, care reintrau în meci, după ce Malaga se distanțase la 3-1. Andone a hărțuit în permanență fundașii gazdelor și a fost aproape chiar și de o dublă, numai că goalkeeperul celor de la Malaga, același Kameni, s-a opus extraordinar unui șut în stânga sa.

Până la urmă, Deportivo a restabilit egalitatea, scor 3-3, prin Borges (81) numai că, în prelungiri (90+2!), Ontiveros, a punctat pentru golul victoriei.

Cu această nouă reușită, Florin Andone a ajuns la al treilea gol în actualul sezon din La Liga. Astfel, după ce a punctat în etapa a 11-a cu Granada, scor 1-1, Andone a reușit și primul gol pe Riazor, în înfrângerea cu 2-3 în fața Sevillei.

sursa: digisport.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Grenadă defensivă descoperită de un bărbat într-o pădure din județ! (Foto)

Luni, 6 Mai 2024
198

O grenadă de mână defensivă a fost găsită în această după - amiază de un bărbat într-o pădure din localitatea Lozna. Acesta era la plimbare cu familia când a observat...

Risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia, Cod Galben până astăzi la ora 24.00, anunță hidrologii!

Luni, 6 Mai 2024
420

În acest context, ISU Botoșani a luat măsurile necesare pentru prevenirea și gestionarea operativă a potențialelor situații de urgență.Evoluţia fenomenelor hidrologice prognozate es...

Universitatea Craiova - FCSB, astăzi de la ora 21:00

Luni, 6 Mai 2024
120

Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc în această seară în etapa a opta a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!...