Botosaneanul Florin Andone, DORIT de deţinătoarea Ligii Europa

Botosaneanul Florin Andone, DORIT de deţinătoarea Ligii Europa
Florin Andone, atacantul celor de la Cordoba, se află în lotul echipei naţionale a României pentru Campionatul European.

Internaţionalul în vîrstă de 23 de ani a jucat în meciul disputat de tricolori împotriva Franţei, scor 1-2, iar oficialii unei echipe din Primera Division au rămas plăcut surprinşi de evoluţia acestuia.

Atacantul în vîrstă de 23 de ani a intrat în atenţia oficialilor echipei Sevilla, anunţă ABC de Sevilla, cotidianul andaluz susţine că Andone este pe lista de transferuri a cîştigătoarei Ligii Europa.

Sursa citată notează că, deşi Florin Andone este pe placul conducerii Seviliei, aceştia nu au făcut pentru moment o ofertă oficială pentru atacantul român şi aşteaptă să vadă ce se va întîmpla ci Llorente, Immobile şi Juan Munoz, fotbalişti ce se află pe statul de plată al Sevillei şi urmează a fi cedați sau vânduți.

Astfel, oficialii Sevillei aşteaptă să vadă toate evoluţiile lui Florin Andone de la Campionatul European, iar apoi să facă o ofertă, chiar dacă preţul atacantului ar putea exploda dacă va avea un joc foarte bun şi dacă va ajunge cît mai departe cu naţionala antrenată de Anghel Iordănescu. Atacantul român va pleca aproape sigur de la Cordoba, indiferent dacă echipa promovează sau nu. Pe lîngă Sevilla, Florin Andone mai are oferte de la mai multe echipe din Europa. 

sursa: fanatik.ro
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

CFR Cluj – Sepsi, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 16:53
21

CFR Cluj și Sepsi se întâlnesc în această seară în etapa a șaptea a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!Î...

Credincioșii dorohoieni, pelerini în Sâmbăta lui Lazăr (Foto)

astăzi, 16:52
48

Cu multă bucurie, preoții și credincioșii din orașul Dorohoi și din împrejurimi au participat mai întâi la Vecernia Intrării Domnului în Ierusalim.După slujba Vecer...

Cu botoșăneanca Simona Radiș în barcă: România câștigă Aurul la ”proba-regină” de 8+1, la Europenele din Ungaria!

astăzi, 16:08
93

Echipajul de 8+1 al României, format din Magdalena Rusu, Roxana Anghel, Adriana Adam, Maria Lehaci, Mădălina Bereș, Amalia Bereș, Ioana Vrânceanu, Simona Radiș și Victoria Petreanu a adus ță...