Botosaneanul Florin Andone a inscris primul gol la echipa nationala, in Italia - Romania 2-2! VIDEO

Botosaneanul Florin Andone a inscris primul gol la echipa nationala, in Italia - Romania 2-2! VIDEO
Florin Andone, tanarul nascut in satul Joldesti, comuna Vorona, a marcat primul sau gol la echipa nationala a Romaniei, in meciul amical cu Italia, scor 2-2.

Bogdan Stancu a deschis scorul în prima parte a jocului, în minutul 8, cînd a profitat de o gafă a lui Darmian.
De la jumătatatea primei reprize italienii au controlat jocul fără prea multe probleme și au reușit să întoarcă rezultatul după pauză.

Marchisio (55) și Gabbiadini (66) au marcat pentru gazde, care n-au cîștigat însă jocul. România a fost susținută mai bine de 4000 de fani, care s-au făcut auziți pe tot parcursul jocului, iar pe final aceștia au fost răsplătiți de golul lui Andone, care a fost atent și a împins mingea în plasă după ce Sirigu respinsese incredibil o execuție a lui Chiricheș.

România nu a mai învins Italia din 1989, iar ultimele trei meciuri dintre cele două naţionale s-au terminat la egalitate, de două ori 1-1 și acum 2-2.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Doliu în Educația botoșăneană: ”Cuvintele sunt de prisos acum, în fața unei astfel de vești…” (Foto)

astăzi, 10:35
112

Cu profundă tristețe, colectivul Grădiniţei cu Program Prelungit ”Şotron” din Botoşani anunță dispariția unei colege. Educatoarea Gica Stanciu s-a stins din viață după o carier...

Lecția de viață a afaceriștilor cu magazin în Botoșani: ”Frații noștri mai mici s-au sacrificat pentru ca noi să putem face o facultate!”

astăzi, 10:11
84

Firma Dedeman a fost ridicată de doi frați, Dragoș și Adrian Pavăl, născuți într-un sătuc din județul Suceava. Dragoș, cel mai mare dintre frați, a fost îndemnat să meargă la ...

Elev din Botoșani, Medalie de Aur la Olimpiada Națională de Limbi Clasice!

astăzi, 09:09
112

S-au calificat 302 elevi din 36 de județe ale țării.Printre participanți au fost și elevi din Botoșani care au reușit performanțe remarcabile.Astfel, Yanis-Andrei Cazaciuc, elev în c...