Botoșăneanca desemnată Voleibalista Anului 2023 vrea să intre în politică: „E posibil să mă mai vedeți pe ecran!”

A fost desemnată Voleibalista Anului 2023 în România. Pe lângă faptul că este o sportivă de excepție, botoșăneanca arată și cum nu se poate mai bine.

Botoșăneanca desemnată Voleibalista Anului 2023 vrea să intre în politică: „E posibil să mă mai vedeți pe ecran!”

 Adelina Ungureanu  

În prezent, tânăra de 23 de ani joacă la Union Volley Pinerolo, însă se pare că a decis ce va face după retragerea din volei.

Adelina Ungureanu vrea să intre în politică

Tânăra sportivă plecată din Botoșani este și una dintre vedetele naționalei de volei feminin. A fost desemnată Voleibalista Anului 2023 în România și este de departe un dintre cele mai frumoase sportive autohtone. Se pare că este și pasionată de politică.

Deși ar putea părea incredibil, sportiva spune că și-ar dori să intre în politică, asta după retragerea din sportul care a consacrat-o. De fapt, Adelina se pregătește deja pentru acest lucru, ea fiind studentă la administrație publică în cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative.

”După ce nu se va mai ști de mine ca voleibalistă, mi-ar plăcea să rămân în atenția publicului. Îmi place lucrul ăsta. E posibil să mă mai vedeți pe ecran. Nu mă pasionează televiziunea. O să fiți surprinși, dar eu sunt pasionată de politică. Acesta ar fi un domeniu în care m-aș vedea. Îmi place să urmăresc politica, dar trebuie să învăț să vorbesc mai bine”, a spus Adelina Ungureanu, potrivit GSP.

La clubul italian, Adelina evoluează de mai bine de patru ani de zile. În România, tânăra sportiva a jucat la Dinamo, Timișoara și CSM București. Puțini sunt cei care știu că, înainte de a juca volei profesionist, frumoasa șatenă a încercat și alte discipline. Printre acestea se numără înotul, baschetul și tenisul, arată Playsport.

”Cel mai mult am practicat tenisul, în jur de trei ani. Într-un final am ales voleiul, mai ales pentru că antrenorul cu care am început era prietenul părinților mei și atunci a mers totul mai ușor. M-a primit cu fetele mai mari, m-am integrat, dar am rămas cu voleiul”, a adăugat Adelina Ungureanu.

Originară din Botoșani, Adelina Ungureanu are un program extrem de încărcat. Prin urmare, sportiva nu a putut fi prezentă la Gala voleiului românesc, acolo unde a fost desemnată Voleibalista Anului 2023 în România. Totuși, Ungureanu le-a mulțumit reprezentanților Federației Române de Volei pentru titlul acordat, precizând că înseamnă mult pentru ea.


 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sucevean condamnat pentru distrugere, încarcerat în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 19:16
25

În cursul zilei de sâmbătă, 18.05.2024, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești în timp ce patrulau pe raza satului Călinești, comuna Dărmănești din Suceava, &i...

Amenzi pentru proprietarii de apartamente, ce obligații au până la finalul anului!

astăzi, 18:04
102

În cazul românilor care nu își permit să cumpere, respectiv să monteze repartitoare de căldură, vor primi ajutor de a stat până la finalul lunii august 2024. Conform ANRE...

Polițiștii rutieri din Botoșani, și în acest week-end pe urmele șoferilor „certați” cu legea!

astăzi, 17:18
41

În cadrul activităților desfășurate au fost organizate cinci filtre rutiere, fiind controlate 122 de autovehicule și efectuate 54 de testări alcoolscopice, iar în urma neregulilor co...