Bomba! Huntelaar a semnat cu Real Madrid

Bomba! Huntelaar a semnat cu Real Madrid

 Bomba! Huntelaar a semnat cu Real Madrid  AFP

Atacantul olandez al echipei Ajax Amsterdam, Klaas-Jan Huntelaar, a fost transferat la Real Madrid pentru patru sezoane si jumatate si 27 de milioane de euro, au anuntat, marti, cele doua cluburi.

Valoarea transferului se imparte intre o suma fixa de 20 de milioane de euro si o suma conditionata de 7 milioane, a precizat gruparea Ajax Amsterdam.

Huntelaar, in varsta de 25 de ani, a semnat pana in iunie 2013, dar este indisponibil pana la mijlocul lunii decembrie dupa ce s-a accidentat la glezna stanga.

El a marcat sase goluri in acest sezon in campionatul Olandei. Sezonul trecut, el a fost cel mai bun marcator al campionatului cu 33 de goluri în 34 de meciuri.

Huntelaar devine al saselea jucator olandez din lotul madrilenilor, dupa Van Nistelrooy, Robben, Sneijder, Van der Vaart si Drenthe.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Razie noctură a polițiștilor rutieri pe străzile din Botoșani! (foto)

astăzi, 13:12
2

În noaptea de 1 spre 2 mai 2024, polițiștii din cadrul Biroului Rutier, împreună cu Biroul de Ordine Publică, Șecțiile de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani și 3 Hlipiceni și cu poli...

Uluitoarele ouă „închistrite” de Rogojești și faima lor europeană. Cum a ajuns un cătun din Botoșani capitală culturală!

astăzi, 11:47
43

Cătunul Rogojești, din județul Botoșani, nu are cine știe ce faimă în România, deși la nivel european este considerat un adevărat miracol cultural.Mica așezare este situată l...

Delicii sănătoase: secretul din spatele succesului laboratorului de patiserie "Cuptorul Nelei" (galerie foto)

astăzi, 11:05
232

Cu o viziune clară, Nela Andrici, inginer în industria alimentară, a înființat un laborator de patiserie specializat în produse din aluat dospit, oferind o gamă diversificată de...