Bejan si Bordeanu, pregatiti pentru prima finala a celor de la FC Botosani: "De acum incolo ne gandim doar la victorie"
SPORT

Bejan si Bordeanu, pregatiti pentru prima finala a celor de la FC Botosani: "De acum incolo ne gandim doar la victorie"
Pana la sosirea noului antrenor al FC Botosani, de pregatirea echipei pentru partida de luni cu ACS Poli Timisoara s-au ocupat cei doi fosti jucatori ai ros-alb-albastrilor, Alin Bejan si Alin Bordeanu. 

Cei doi tehnicieni asteapta o schimbare de mentalitate de la jucatori si spera sa castige prima finala, din cele 10 care au mai ramas pana la finalul campionatului. 

"Asteptam ca jucatorii sa fie devotati la acest meci si sa-l castigam. Nu este nicio presiune in plus, pentru ca noi suntem antrenori si suntem zi de zi alaturi de ei. Ii cunoastem foarte bine si este munca noastre de antrenori. Faptul ca suntem interimari este doar o situatie de urgenta. Primul 11 il vom stabili impreuna. Jucatorii au reactionat foarte bine la antrenamentul de ieri si s-au comportat ca niste profesionisti. Nu vrem sa ne gandim la un egal. De acum incolo ne gandim doar la victorie", a declarat antrenorul cu portarii, Alin Bordeanu. 

Bejan le-a multumit intr-un mod ironic jucatorilor pentru ca au adus echipa in aceasta situatie si spera ca acestia au inteles cat de important este jocul cu Timisoara.

"As vrea sa le multumim jucatorilor ca "prin munca lor" ne-au adus in fata mai multor finale pana la sfarsitul campionatului. Eu sper ca ei sunt constienti de importanta jocului si speram ca maine sa castigam prima finala din cele 10 care au mai ramas. Atmosfera este una buna. Am reusit sa lucram mult la latura psihologica, tinand cont ca am pierdut 5 puncte in deplasare, desi am avut meciul in mana, atat la Craiova, cat si la Voluntari. Speram ca am invatat din greseli.", a spus si antrenorul secund, Alin Bejan.

Meciul dintre FC Botosani si ACS Poli Timisoara va avea loc luni, incepand cu ora 18:00, pe stadionul Municipal.

 

Spune-ne opinia ta