Badr Hari este descalificat! Bonjaski, campion la Yokohama!

Badr Hari este descalificat! Bonjaski, campion la Yokohama!

 Badr Hari este descalificat! Bonjaski, campion la Yokohama!  

SOC la Yokohama! Marocanul Badr Hari a fost descalficat, dupa ce l-a calcat pe cap pe Remy Bonjasky, cand olandezul era cazut la pamant.

Marocanul a asteptat impietrit decizia arbitrului, care a venit implacabila, fara drept de apel: Badr Hari primeste cartonasul rosu si este descalificat.

Bonjasky se incoroneaza rege la Yokohama, cu ochii in lacrimi insa. Nu este o victorie pe care olandezul si-ar fi dorit-o.

Badr Hari a risipit o munca titanica intr-o secunda, iar acum trebuie sa astepte inca un an pentru a deveni campion mondial.

Badr Hari i-a doborat pe Aerts si pe Errol Zimmerman cu knock-outuri de senzatie, in timp ce Bonjasky a trecut de Le Banner, dupa o accidentare a francezului, si de turcul Gohkan Saki.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

”Românii au talent” 2024: Cine sunt botoșănenii care au ajuns în semifinala competiției!

astăzi, 17:57
263

Miruna Iustina Gireadă, Daniel Ciobbanu și Emanuel Barica sunt botoșănenii care au ajuns în sezonul 14 pe scena ”Românii au talent”, acestora adăugându-li-se și Nic...

Benzar, reacție dură după ce Comisia de Recurs i-a redus suspendarea lui Hakim. ”Trebuia să mă omoare? Poate sunt interese!”

astăzi, 16:28
110

Comisia de Recurs a redus pedeapsa de 6 etape primită inițial de Hakim Abdallah la doar două, informație dezvăluită de Fanatik. Atacantul l-a accidentat grav la cap pe Romario Benzar în Bo...

Botoșănean de 20 de ani scos în cătușe din mașină!

astăzi, 14:36
350

În cursul zilei de vineri, polițiștii din Vlăsinești au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui tânăr de 20 de ani, din comuna Dângeni.Botoșăneanul e...