Avancronica etapei 22 la fotbal

Avancronica etapei 22 la fotbal

 Avancronica etapei 22  Liga 2

FC Botoşani – Dinamo II
Ajunsă în zona retrogradării, echipa gazdă are un meci de 6 puncte cu o formaţie vecină în clasament. După ce era cât pe ce să plece de la Ploieşti cu un punct, antrenorul Cristi Popovici a acuzat arbitrajul. Oaspeţii nu au jucat etapa trecută şi probabil vor beneficia de aportul unor jucători de la prima echipă, având în vedere pauza competiţională din Liga I.
 

 

Petrolul Ploieşti – Dunărea Galaţi
Un meci decisiv pentru ambele formaţii dacă acestea îşi mai doresc promovarea. La oaspeţi apele sunt tulburi după demiterea antrenorului Dănuţ Oprea. Echipa dunăreană a început ezitant returul, nereuşind nicio victorie după trei meciuri. De partea cealaltă, fotbaliştii antrenaţi de Sebi Tudor au pierdut etapa trecută şi rămâne de văzut dacă vor ştii să profite de situaţia din tabăra adversă.
 

 

Cetatea Suceava – Dunărea Giurgiu
Oaspeţii au o situaţia liniştită în clasament după ultima victorie categorică de pe teren propriu. Cetatea a câştigat partidele de pe teren propriu în acest retur şi pare favorită din acest punct de vedere. Este o bună oportunitate pentru gazde pentru a se menţine în cursa de evitare a retrogradării.
 

 

Sportul Studenţesc – CS Buftea
Un meci care o să placă publicului, o partidă în care se anunţă un joc deschis. Gazdele se pot descătuşa după plecarea lui Adrian Falub şi au ocazia de a-şi dovedi adevărata valoare în faţa unei echipe care a încasat 8 goluri în ultimele două meciuri. De partea cealaltă, antrenorul Cristi Ţermure poate privi acest meci ca pe un antrenament cu public.
 

 

FCM Bacău – FC Ploieşti
În Moldova se anunţă un meci tare. Băcăoanii vin după patru victorii consecutive, dintre care trei în retur. De partea cealaltă, oaspeţii au reuşit în campionat, etapa trecută, prima victorie cu Marius Şumudică pe bancă. Duelul va fi aprig deoarece pentru ambele echipe nu există decât varianta victoriei.
 

 

Progresul – Delta Tulcea
Un meci de …promovare sau nimic. Oaspeţii au avans de 4 puncte în faţa gazdelor şi au şansa de a se desprinde de una din contracandidatele la promovare. Partida este derby-ul Seriei I, însă gazdele nu sunt o echipă în formă.
 

 

Concordia Chiajna – Ceahlăul Piatra-Neamţ
La Chiajna se anunţă un meci cu scântei. Gazdele au devenit o forţă sub comanda lui Bolborea, dar Florin Marin doreşte să tranşeze problema promovării. Oaspeţii sunt favoriţi, având un avans de 9 puncte în clasament.



FC Snagov şi Ştiinţa Bacău nu vor juca în această etapă deoarece Prefabricate Modelu şi Forex Braşov s-au retras din campionat.
 

Sursa: Liga2.ro

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Grenadă defensivă descoperită de un bărbat într-o pădure din județ! (Foto)

Luni, 6 Mai 2024
191

O grenadă de mână defensivă a fost găsită în această după - amiază de un bărbat într-o pădure din localitatea Lozna. Acesta era la plimbare cu familia când a observat...

Risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia, Cod Galben până astăzi la ora 24.00, anunță hidrologii!

Luni, 6 Mai 2024
398

În acest context, ISU Botoșani a luat măsurile necesare pentru prevenirea și gestionarea operativă a potențialelor situații de urgență.Evoluţia fenomenelor hidrologice prognozate es...

Universitatea Craiova - FCSB, astăzi de la ora 21:00

Luni, 6 Mai 2024
113

Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc în această seară în etapa a opta a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!...