Au ajuns la retrogradare şi se lovesc acum de altă problemă: "Este inadmisibil" De ce se plâng cei de la Botoşani

Au ajuns la retrogradare şi se lovesc acum de altă problemă: "Este inadmisibil" De ce se plâng cei de la Botoşani

FC Botoşani a ratat startul în play-out iar acum echipa lui Ciobotariu este deranjată de condiţiile de pregătire. La conferinţa de presă de dinaintea partidei cu Gaz Metan, moldovenii au scos în evidenţă aspectul care le încurcă planurile de salvare. 

"Vreau să vă invit să vedeţi cum ne antrenăm, în ce condiţii, pentru că terenul este practic ca un asfalt. Ieri s-au accidentat doi jucători, Pap a făcut un plonjon şi era să îşi rupă genunchiul de tot. Când vii la antrenament şi te gândeşti stai să nu fac alunecare, să am grijă dacă am căzut pe beton fac vreo fractură, cum îmi mai ajut eu echipa în teren? De când am ratat play off-ul, nu ştiu din ce motiv sau ce interese sunt la mijloc, atât am cerut, să fim şi noi respectaţi pentru că dăm totul pentru acest oraş şi acest public" a fost reacţia lui Burcă. 

"E inadmisibil ce se întâmplă aici, în oraş, nu s-a întâmplat niciodată să nu ai un teren unde să te antrenezi. Practic nu ai un teren, mergem la stadion şi nu poţi să îţi faci antenamentul. Este pregătit un antrenament specific şi nu poţi să îl duci la capăt pentru că terenul e beton. La fiecare antrenament 3 sau 4 jucători ies pentru că nu pot să îl ducă până la capăt şi nu poţi, efectiv, să te antrenezi" s-a plâns la rândul său celălalt fundaş central, Miron. 
 
Fără Dumitraş, Fulop, Papa şi Fabbrini, celor de la Botoşani le va fi greu pe terenul liderului din play-out. În sezonul regulat, fotbaliştii lui Ciobotariu au luat 4 puncte din duelurile cu ardelenii. 
 
"Trebuie să avem o tresărire de orgoliu, nu este niciun secret că trecem printr-o perioadă grea, însă noi trebuie să demonstrăm că suntem o echipă matură. Este un moment delicat, trebuie să avem tărie de caracter să putem să scoatem echipa de aici" a declarat antrenorul Liviu Ciobotariu. 

telekomsport.ro
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
332

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
470

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
595

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...